2000 tl verdik fivem paketi satın aldık paket içeriğini eksik teslim ettiler birşey demedik sonra yapılan logonun gta 5 in kendi içinde olan "go postal" ile birebir aynı sadece renklerinin farklı olduğunu fark ettim ve logoya en baştan revize yapılmasını istedim en başta yapıcaklarını söylediler ve bir tarih verdiler sonrasında sözde rovert denilen kişinin ortağı bana yazdı ve kısaca yapılmicağını söyledi bende rovert yapıcam diyor dedim en sonunda o kişide revize yapılıcağını ama yoğun olduklarını söyleyip Bir Tarih Verdi Ve Otarih Geldiğinde Teslim Edilmedi beni beklettiler yaklaşık 4 ayda bir logo yapamicak kadar bu işte kötüler dmlerime cevap verilmiyor onların discordundaki müşteri permim çekilmiş sanırım feedback kanalına yazı yazmamı istemiyorlar ss ler ve yapılan logoları paylaşıyorum yorumlarsanız sevinirim not:yapılan gifleride özel olarak kendileri yapıyorlarmış kesinlikle envatodan almıyorlarmış hazır şablon değilmiş
istediğim illustrator proje doyalarını atmadı en son 3 ay önce göderiyordu birde elinde bir dm liste ss i var arada bir sanki çok meşgul birisi gibi aynı ssi atıp duruyor
Daha Yazılıcak Birçok Şey Var Ama Mesajları Okuyarak Anlayabilirsiniz
birde ek olarak ortağımdan 10 euro alıp 8 gün bekletip yaptıkları banner bu gayet uğraşılmış emek kokan bir görsel Cfx İş Birliği Olan Fotoğraf
en sonra eklediğim fotoğraf da revize yapıp teslim ettiği logo
Gayet İyi Niyetli Cevaplar Verdiğimi Okuyarak Anlayabilirsiniz
böyle bir cevap geldi çok komik bu adam ya
istediğim illustrator proje doyalarını atmadı en son 3 ay önce göderiyordu birde elinde bir dm liste ss i var arada bir sanki çok meşgul birisi gibi aynı ssi atıp duruyor
Daha Yazılıcak Birçok Şey Var Ama Mesajları Okuyarak Anlayabilirsiniz
birde ek olarak ortağımdan 10 euro alıp 8 gün bekletip yaptıkları banner bu gayet uğraşılmış emek kokan bir görsel Cfx İş Birliği Olan Fotoğraf
en sonra eklediğim fotoğraf da revize yapıp teslim ettiği logo
Gayet İyi Niyetli Cevaplar Verdiğimi Okuyarak Anlayabilirsiniz
böyle bir cevap geldi çok komik bu adam ya
Ekli dosyalar
-
d4.png250.9 KB · Görüntüleme: 12 -
dm13.png157.9 KB · Görüntüleme: 12 -
dm14.png115.5 KB · Görüntüleme: 12 -
dm15.png132.1 KB · Görüntüleme: 11 -
dm16.png116.9 KB · Görüntüleme: 11 -
image.png447.1 KB · Görüntüleme: 11 -
image1.png1.5 MB · Görüntüleme: 14 -