Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Rovert Design Dolandıcısı

levovl

Üye
FT Kullanıcı
2000 tl verdik fivem paketi satın aldık paket içeriğini eksik teslim ettiler birşey demedik sonra yapılan logonun gta 5 in kendi içinde olan "go postal" ile birebir aynı sadece renklerinin farklı olduğunu fark ettim ve logoya en baştan revize yapılmasını istedim en başta yapıcaklarını söylediler ve bir tarih verdiler sonrasında sözde rovert denilen kişinin ortağı bana yazdı ve kısaca yapılmicağını söyledi bende rovert yapıcam diyor dedim en sonunda o kişide revize yapılıcağını ama yoğun olduklarını söyleyip Bir Tarih Verdi Ve Otarih Geldiğinde Teslim Edilmedi beni beklettiler yaklaşık 4 ayda bir logo yapamicak kadar bu işte kötüler dmlerime cevap verilmiyor onların discordundaki müşteri permim çekilmiş sanırım feedback kanalına yazı yazmamı istemiyorlar ss ler ve yapılan logoları paylaşıyorum yorumlarsanız sevinirim not:yapılan gifleride özel olarak kendileri yapıyorlarmış kesinlikle envatodan almıyorlarmış hazır şablon değilmiş

istediğim illustrator proje doyalarını atmadı en son 3 ay önce göderiyordu birde elinde bir dm liste ss i var arada bir sanki çok meşgul birisi gibi aynı ssi atıp duruyor

Daha Yazılıcak Birçok Şey Var Ama Mesajları Okuyarak Anlayabilirsiniz

birde ek olarak ortağımdan 10 euro alıp 8 gün bekletip yaptıkları banner bu gayet uğraşılmış emek kokan bir görsel Cfx İş Birliği Olan Fotoğraf

en sonra eklediğim fotoğraf da revize yapıp teslim ettiği logo
Gayet İyi Niyetli Cevaplar Verdiğimi Okuyarak Anlayabilirsiniz
1775051547770.png
böyle bir cevap geldi çok komik bu adam ya

Ekli dosyalar

• d4.png
    d4.png
    250.9 KB · Görüntüleme: 12
  • dm13.png
    dm13.png
    157.9 KB · Görüntüleme: 12
  • dm14.png
    dm14.png
    115.5 KB · Görüntüleme: 12
  • dm15.png
    dm15.png
    132.1 KB · Görüntüleme: 11
  • dm16.png
    dm16.png
    116.9 KB · Görüntüleme: 11
  • image.png
    image.png
    447.1 KB · Görüntüleme: 11
  • image1.png
    image1.png
    1.5 MB · Görüntüleme: 14
  • image2.png
    image2.png
    1 MB · Görüntüleme: 13
  • asd.png
    asd.png
    333.1 KB · Görüntüleme: 13
  • sss.png
    sss.png
    233 KB · Görüntüleme: 13
  • dm12.png
    dm12.png
    301.3 KB · Görüntüleme: 13
  • dm11.png
    dm11.png
    165.8 KB · Görüntüleme: 12
  • dm10.png
    dm10.png
    134.8 KB · Görüntüleme: 11
  • dm.png
    dm.png
    445.5 KB · Görüntüleme: 11
  • dm1.png
    dm1.png
    235.3 KB · Görüntüleme: 10
  • dm2.png
    dm2.png
    252.8 KB · Görüntüleme: 10
  • dm3.png
    dm3.png
    265.1 KB · Görüntüleme: 9
  • dm5.png
    dm5.png
    280.8 KB · Görüntüleme: 8
  • dm6.png
    dm6.png
    280.7 KB · Görüntüleme: 8
  • dm7.png
    dm7.png
    295.5 KB · Görüntüleme: 8
  • dm8.png
    dm8.png
    332.1 KB · Görüntüleme: 9
  • dm9.png
    dm9.png
    200.7 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Öncelikle selamlar. Arkadaşların çalışmalarını tamamladık herşeyi beğendiler daha sonra internette benzer temada çalışmalar görmüşler ve değiştirmek istediler. Normal şartlarda herkesin olduğu gibi bir contract kanalımız mevcut. Logo ön izlemesi onaylandıktan sonra revize hakkı veya sipariş iptali sunulmamaktadır. Genede gönlümden geldi 1 adet revize ayarladım arkadaşlara beğenmedilerse yapabilceğim birşey yoktur. Logo animasyonlarımız tamamen after efecekten olup hiç bir şekilde hazır şablon kullanışmamıştır.Arkadaşa logonun çalışma dosyasınıda gönderdim. Bir diğer konu ise ortağı 3 gün önce ödemesini yaptı ve iş birliği tasarımı aldı gayet olması gerektiği gibi sade bir iş yaptık ve kendisi sürekli aşağılayıcı şekilde konuştu. 8 gün bekletme gibi bir durum yoktur ücreti gönderdiği tarih ekran görüntüsünde yer almakta. Bu şekilde olan rezil karalama kampanyanıza cevap vermek istedim.

Ekli dosyalar

• image.png
    image.png
    66.9 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    17.7 KB · Görüntüleme: 10
Öncelikle selamlar. Arkadaşların çalışmalarını tamamladık herşeyi beğendiler daha sonra internette benzer temada çalışmalar görmüşler ve değiştirmek istediler. Normal şartlarda herkesin olduğu gibi bir contract kanalımız mevcut. Logo ön izlemesi onaylandıktan sonra revize hakkı veya sipariş iptali sunulmamaktadır. Genede gönlümden geldi 1 adet revize ayarladım arkadaşlara beğenmedilerse yapabilceğim birşey yoktur. Logo animasyonlarımız tamamen after efecekten olup hiç bir şekilde hazır şablon kullanışmamıştır.Arkadaşa logonun çalışma dosyasınıda gönderdim. Bir diğer konu ise ortağı 3 gün önce ödemesini yaptı ve iş birliği tasarımı aldı gayet olması gerektiği gibi sade bir iş yaptık ve kendisi sürekli aşağılayıcı şekilde konuştu. 8 gün bekletme gibi bir durum yoktur ücreti gönderdiği tarih ekran görüntüsünde yer almakta. Bu şekilde olan rezil karalama kampanyanıza cevap vermek istedim.
revize yapmak zorundasın birebir aynı gta da olan bir logoyu kullanıp utanmadan gelip bide burda laga luga yapamazsın işini adam gibi yapıcaksın aldığın paranın hakkını vericeksin 10 euro yu küçmseyen birisin senin için küçük bir paraysa o paraya iş yapma yapıyorsanda işini doğru düzgün yap 1 png önünde logo ile cfx yazıp teslim etmek nedir

Reis Ikinizide Tanimiyorum Fakat Bence Siz Direk Hazir Bir Logoyu Editlemissiniz Gibi Durdugundan Dolayi Revize Olmasi Gerekiyor Ve Ayriyettende 10 Euro Bir Parayi Kucumsemek Hos Bir Haraket Degil Az Bir Paraysa Parasini Iade Edebilirsiniz .

revize yapmak zorundasın birebir aynı gta da olan bir logoyu kullanıp utanmadan gelip bide burda laga luga yapamazsın işini adam gibi yapıcaksın aldığın paranın hakkını vericeksin 10 euro yu küçmseyen birisin senin için küçük bir paraysa o paraya iş yapma yapıyorsanda işini doğru düzgün yap 1 png önünde logo ile cfx yazıp teslim etmek nedir
şunları cevapla önce müşteri permimi neden geri çektin yaptığın revize beğenilmedikden sonra neden 2 gün içinde 1 tane daha yapıcam dedin sen sadece bomboş bir savunma ile sıyrılmaya çalışma soruları cevapla bakalım

İş birliği tasarımı için ne kullanmam gerekiyor dostum başka ? Bunlar kurumsal tasarımlardır. Ortağız sürekli aşağılayıcı cümleler kullanmasa geri iade ederdim parasını ama 8 gün bekletti gibisinden saçma sapan bir cümle kullandı
şunları cevapla önce müşteri permimi neden geri çektin yaptığın revize beğenilmedikden sonra neden 2 gün içinde 1 tane daha yapıcam dedin sen sadece bomboş bir savunma ile sıyrılmaya çalışma soruları cevapla bakalım
1 adet daha yapılmıştı ortağınız beğenmemiş yapabilceğim birşey yok
Reis Ikinizide Tanimiyorum Fakat Bence Siz Direk Hazir Bir Logoyu Editlemissiniz Gibi Durdugundan Dolayi Revize Olmasi Gerekiyor Ve Ayriyettende 10 Euro Bir Parayi Kucumsemek Hos Bir Haraket Degil Az Bir Paraysa Parasini Iade Edebilirsiniz .
Arkadaşa proje dosyalarını sundum istiyorsa after efekt dosyasınıda gönderebilirim. Logoyu yaparken seste ekranım bile açıktı kendisine sorabilirsiniz şurasını böyle burasını böyle değiştirelim dedi o şekilde ayarladık.

Ilk Tasarimi Copy Diger Tasarimida Ozensin Ve Yamuk Yaptiginiz Icin Begenmemesi Normal , Ortada Bir Memnuniyetsizlik Varsa Fixlemeniz Gerekmiyormuydu.

Ilk Tasarimi Copy Diger Tasarimida Ozensin Ve Yamuk Yaptiginiz Icin Begenmemesi Normal , Ortada Bir Memnuniyetsizlik Varsa Fixlemeniz Gerekmiyormuydu.
Dediğim gibi ilk tasarım seste kendisi ile yapıldı hatta kendisi bazı yerlerini değiştirtti. Ek olarak revizede yaptım ama beğenmediler yapabilceğim birşey yok.

Dediğim gibi ilk tasarım seste kendisi ile yapıldı hatta kendisi bazı yerlerini değiştirtti. Ek olarak revizede yaptım ama beğenmediler yapabilceğim birşey yok.
sesde birlikte değiştirdik dediğiniz ben sadece şu uzunluk şuraya orantısız dedim size onu değiştirttim

Siz Bu Yaptiginiz Logolari Sunucunuzda Kullanirmiydiniz Gercekten Kendinze Bir Sorun Ayriyettende Zaten Ilk Yaptiginiz Tasarim Hazir Digeride Duzgun Bir Sekilde Yapilmamis Illustrator de Sizin Discordunuza Girip Baktigimda Diger Insanlara Ozgun Tasarim Yaptiginizi Goruyorum Burada Ozgun Bir Tasarim Yapmamanizdaki Sebep Neydi

İş birliği tasarımı için ne kullanmam gerekiyor dostum başka ? Bunlar kurumsal tasarımlardır. Ortağız sürekli aşağılayıcı cümleler kullanmasa geri iade ederdim parasını ama 8 gün bekletti gibisinden saçma sapan bir cümle kullandı
kurumsal tasarım png önüne 3 tane png koymaksa herkes yapsın bu işi
1 adet daha yapılmıştı ortağınız beğenmemiş yapabilceğim birşey yok
böyle bir savunma görmedim 1 tane yaptık beğenmediniz ne demek tasarımcıya bak kafayı yersin ya

Suç sizin kral rovertin suçu yok chatgpt free daha iyisini yapartırırdınız 10 saniyede hem zamanınız da çalınmazdı nt diyelim :D

XSCOWL DEVELOPMENT

kişiliginin önemi yok yaptıgı iş önemli birkaç kişinin böyle şikayetini gördüm pekde iyi değil gibi ne dersin
zaten ben yaptığı işi şikayet ediyorum ya reis sende Suç sizin kral rovertin suçu yok yazıyorsun ya o yüzden öyle yazdım

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//