Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Tanıtım [PAİD] SL-HOTELV2

bartube2

Üye
FT Kullanıcı
sl-hotelv2, FiveM için geliştirilmiş kapsamlı bir otel ve oda yönetim sistemidir. Sınırsız sayıda otel oluşturabilir, odaları kiralayabilir, depolama alanlarını ve anahtar erişimlerini yönetebilirsiniz. Tüm bunlar, sunucuyu yeniden başlatmaya gerek kalmadan kullanılan modern ve kullanıcı dostu oyun içi yönetim paneli üzerinden yapılır.

Oda Sistemi​

MLO ve Teleport oda türlerini destekler. Her oda için kişisel depo, ortak depo ve gardırop entegrasyonu yapılandırılabilir. Tüm depolama sistemi ox_inventory altyapısı ile çalışmaktadır.

Yönetim Paneli​

Otelleri ve odaları tamamen oyun içinden oluşturabilir, düzenleyebilir veya silebilirsiniz. Kira ücretleri, maksimum oda sayısı, fotoğraf URL'leri, olanaklar, kurallar ve giriş noktaları gibi tüm ayarlar sunucu dosyalarını düzenlemeye gerek kalmadan yönetilebilir.

Anahtar Sistemi​

Oda sahipleri, yerleşik anahtar sistemi sayesinde diğer oyuncularla erişim paylaşabilir. Ortak sahipler (co-owner), depolama ve gardırop dahil olmak üzere odaya tam erişim elde eder. Kira süresi dolduğunda veya kiralama iptal edildiğinde anahtarlar otomatik olarak geçersiz hale getirilir.

Ekonomi Sistemi​

Oyuncular odaları günlük olarak kiralayabilir ve erken iptal durumunda isteğe bağlı geri ödeme alabilirler. Kira süresi istenildiği zaman uzatılabilir. Tüm işlemler, oyuncu ve oda detaylarıyla birlikte Discord webhook üzerinden kayıt altına alınır.

Uyumluluk​

• QBX Core
  • QB-Core

Gereksinimler​

• ox_lib
  • ox_inventory
  • oxmysql

Bağlantılar​

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//