sl-hotelv2, FiveM için geliştirilmiş kapsamlı bir otel ve oda yönetim sistemidir. Sınırsız sayıda otel oluşturabilir, odaları kiralayabilir, depolama alanlarını ve anahtar erişimlerini yönetebilirsiniz. Tüm bunlar, sunucuyu yeniden başlatmaya gerek kalmadan kullanılan modern ve kullanıcı dostu oyun içi yönetim paneli üzerinden yapılır.
Oda Sistemi
MLO ve Teleport oda türlerini destekler. Her oda için kişisel depo, ortak depo ve gardırop entegrasyonu yapılandırılabilir. Tüm depolama sistemi ox_inventory altyapısı ile çalışmaktadır.Yönetim Paneli
Otelleri ve odaları tamamen oyun içinden oluşturabilir, düzenleyebilir veya silebilirsiniz. Kira ücretleri, maksimum oda sayısı, fotoğraf URL'leri, olanaklar, kurallar ve giriş noktaları gibi tüm ayarlar sunucu dosyalarını düzenlemeye gerek kalmadan yönetilebilir.Anahtar Sistemi
Oda sahipleri, yerleşik anahtar sistemi sayesinde diğer oyuncularla erişim paylaşabilir. Ortak sahipler (co-owner), depolama ve gardırop dahil olmak üzere odaya tam erişim elde eder. Kira süresi dolduğunda veya kiralama iptal edildiğinde anahtarlar otomatik olarak geçersiz hale getirilir.Ekonomi Sistemi
Oyuncular odaları günlük olarak kiralayabilir ve erken iptal durumunda isteğe bağlı geri ödeme alabilirler. Kira süresi istenildiği zaman uzatılabilir. Tüm işlemler, oyuncu ve oda detaylarıyla birlikte Discord webhook üzerinden kayıt altına alınır.Uyumluluk
- QBX Core
- QB-Core
Gereksinimler
- ox_lib
- ox_inventory
- oxmysql
Bağlantılar
-
Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
-
-
-