Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Dolandırıcı Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

terminatorv

Üye
FT Kullanıcı
Herkese merhabalar , bu arkadaşa iş yaptırdım.
Kasaba + şehir scriptim var , kasabadaki hastaneyi karakolu işkuru vs şehire taşıttım.
Arkadaş işini bitirdikten sonra test edemeden ben kaçtım çok yoruldum diyerek seri bir çıkış yaptı discorddan.
Sonrasında çalıştırdığım zaman ölünce esx_ambulancejob un hata verdiğini police_job un araçlarının alınamadığını ve konsoldan milyonlarca hata verdiğini gördüm.
Arkadaşa yazdım cevap vermedi , bayadır konu açmak aklımdaydı forumu gezinirken başka mağdur bir arkadaşın konusunu gördüm ve hemen konu açmaya karar verdim.
Bu iş bilmez dolandırıcı çakalın bir an önce cezasını çekmesini istiyorum.
En son ayın 7 sinde yazmışım cevap gelmemiş gördüğünüz gibi bugün ayın 15 i :)
130 lira para verdim buna haram zıkkım olsun.
Bu dolandırıcılara tölerans gösterilmemesini umut ediyorum.

DF

Ekli dosyalar

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    54 KB · Görüntüleme: 79
mesaj banım var seni dolandırcak olsam serverine script kurmazdım

DF
Merhaba,

terminatorv gorkemburan Öncelikle konu için teşekkürler bu tür olaylarda konu açmaktan çekinmeyin.
Olayda ismi geçen arkadaş benim haberim yoktu yazılanlardan eger ulaşabilseydiniz işlemi yaparım diyor, bubenen bubenen adlı arkadaş samimi ise iletişime geçin sorunu gidersin eğer sorunlarınız çözülmez hakkınızın yendiğini düşünürseniz tekrar konu üzerinden belirtirseniz bizde gerekli işlemleri yaparız. bubenen bubenen adlı arkadaşda ismi kirleneceği için bizimle iletişime geçti anlaşmazını umuyorum.

İyi forumlar.

DF
Merhabalar , arkadaşa yazdığım gün hesabı aktifti ve sunucusunda oyun oynuyordu.
Ondan sonraki günde aktifti.
Discordunu kapatmış olabilir fakat ben ona mesaj yazdıktan sonra elinde koskoca bir 48 saat vardı.
Ben arkadaşın samimiyetine inanmıyorum.

DF
bubenen bubenen Eğer samimi isen iletişime geç cevap vermeni bekliyorum. Forum dışında başka bir kişi dolandırdığı zaman bizim bir işlem yapmamız mümkün değil, fakat forum icersinde böyle bir durum olursa sorun çözülene kadar takipçisi oluruz.

Merhabalar , arkadaşa yazdığım gün hesabı aktifti ve sunucusunda oyun oynuyordu.
Ondan sonraki günde aktifti.
Discordunu kapatmış olabilir fakat ben ona mesaj yazdıktan sonra elinde koskoca bir 48 saat vardı.
Ben arkadaşın samimiyetine inanmıyorum.
bubenen bubenen Konu hakkında cevap bekliyoruz.

DF
dostum dediğim gibi server sahibi oldugum icin bir ton mesaj geliyor mesaj kutum gorsen günde 100 kişi yazıyordur ben seni dolandırcak olsam paranı alır engellerdim neden boyle birsey yapıyım sende sahitsin 4 saat sürdü nerdeyse dosyaları düzenlememiz

DF
zaten 1 bucuk haftadır o dcyi kullanmıyorum mesaj banım var mesaj atamıyorum kimseye

DF
ben hayla soylüyorum forumun ozelinden yaz yardımcı olayım dediğim gibi dolandırcak olsam 4 saat neden uğrasıyım scriptleri düzenlemekle

DF
Hocam valla parayı göndermeden önce takır takır cevap veriyordun.
Sunucudan çıktın , sorunları yazmaya başladım cevap gelmedi.
Ben sunucu scriptlerimi yine bu forum üzerinden ulaştığım bir arkadaşa ayarlatıp sorunsuz hale getirdim ayrıca senin bozduğun hastane scripti ve polis scriptinide komple yenilettim.
Benim senden alabileceğim veya senin düzeltmek için gelebileceğin hiçbirşey yok.
Sayın yetkililer tekrar söylüyorum ben bu arkadaşın samimiyetine inanmıyorum.
Eğer cevap vermemesine yeterli olacak somut bir delili var ise arkadaş ücretimin yarısını bana geri iade etsin.
Eğer yok ise gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

DF
ayın 8zinden beri kimseye mesaj atmıyorum istiyorsan kanıtlarım

DF
8kizinden beri baska dcdeyim onuda kanıtlarım sen bana iban yolla paranı iade edicem ben hakkımı helal etimyorum dolandırıcı demek bukadar kolay birsey değil ambulance ve police scripti çalısmadı diye insana dolandırıcımı denir

DF
gerekilen yapılsındiyosun bide insande biraz allah korkusu olur ogün yaptıgım scriptlerin elimde listesi var 15 17 arası script düzenledim ben sen kanıtlıyabilirmisin düzelittiklerimin calısmadıgını

DF
Öyle benim işim bitti çok yorgunum kaçıyorum diyip daha söz söylememizi beklemeden , testleri yapmamızı beklemeden gidersen denir kardeşim.
Burada madur olan kişi benim , eğer çok dürüstsen işinin arkasında duruyorsan discordun engellendiği zaman isimleri alırsın tek tek yeni hesabından ekler mesaj atarsın böyle bir sorun oldu diye.
Hakkını helal edip etmemende de bir sorun yok.
130 lira verip elinde düzgün çalışan bir tek araç galeri scripti olan kişi benim.

DF
Ben mesajlarla kanıtlamışım kardeşim sıkıntı yok benimle alakalı.

DF
kardesim ben cıkarken size soyleyip cıkmadımmı sen ne dedin biz bakıp sana ileticez bana ilttiğin 2 script var ambulance ve police ssde gordüm bende

DF
ben yine iyimser yaklasıyorum ben hatalıyım sana cevap yazmadıgımdan dolayı ama dolandırıcı ile hatalı olmak bambaska birşey bunun arasındaki farkı ogren insanlara dolandırıcı demek cok kolay birşey ben kimseyi dolandırmadım diyorumki paranı veriyim istersen yada yeni scrip atıyım sen hala dolandırıcı diyorsun dolandırıcı birisi seninle konsur telefi etmeye calısırmı biraz kafanı calıstırırmısın

DF
Kardeşim bizim databaseyi bozmuşsun.
Birde bana heidisql de nasıl tablo sileceğini soruyordun.
İşi bilmiyorsan yapmayacaksın.
Bunu yapabilirim diye 130 lira para istemeyeceksin o zaman.
1 milyon tane hata aldım sql de yeni gelen arkadaşa çok teşekkür ediyorum bıraktığın tüm enkazı temizledi.

DF
Kardeşim ben dolandırıcıların ciğerini bilirim.
Öyle kafanı çalıştırır mısın tarzında konuşamazsın benimle önce üslubunu düzelt.
Buradaki ekmek teknen yanmasın diye daha çok adamı kandıramayacaksın diye şuanda yalanlar masallar uyduruyorsun.

DF
terminatorv gorkemburan bubenen bubenen adlı arkadaş iade edeceğim diyor bu konuda anlaşın mağduriyeti giderin 2 taraf içinde dolandırıcı olayı içinde bubenen bubenen isteyerek yada istemeyerek bi mağduriyet olmuş olabilir bunun giderirsen herhangi bir dolandırıcı gibi bir olay olmaz eğer mağduriyeti gidermediğin takdirde uyarı alacaksın ve bu konu burada kalacak. Mağduriyet çözüldüğü zaman konu çözülmüş bi olay kalmamış olarak kapatılacaktır.

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//