Herkese merhabalar , bu arkadaşa iş yaptırdım.
Kasaba + şehir scriptim var , kasabadaki hastaneyi karakolu işkuru vs şehire taşıttım.
Arkadaş işini bitirdikten sonra test edemeden ben kaçtım çok yoruldum diyerek seri bir çıkış yaptı discorddan.
Sonrasında çalıştırdığım zaman ölünce esx_ambulancejob un hata verdiğini police_job un araçlarının alınamadığını ve konsoldan milyonlarca hata verdiğini gördüm.
Arkadaşa yazdım cevap vermedi , bayadır konu açmak aklımdaydı forumu gezinirken başka mağdur bir arkadaşın konusunu gördüm ve hemen konu açmaya karar verdim.
Bu iş bilmez dolandırıcı çakalın bir an önce cezasını çekmesini istiyorum.
En son ayın 7 sinde yazmışım cevap gelmemiş gördüğünüz gibi bugün ayın 15 i
130 lira para verdim buna haram zıkkım olsun.
Bu dolandırıcılara tölerans gösterilmemesini umut ediyorum.
Kasaba + şehir scriptim var , kasabadaki hastaneyi karakolu işkuru vs şehire taşıttım.
Arkadaş işini bitirdikten sonra test edemeden ben kaçtım çok yoruldum diyerek seri bir çıkış yaptı discorddan.
Sonrasında çalıştırdığım zaman ölünce esx_ambulancejob un hata verdiğini police_job un araçlarının alınamadığını ve konsoldan milyonlarca hata verdiğini gördüm.
Arkadaşa yazdım cevap vermedi , bayadır konu açmak aklımdaydı forumu gezinirken başka mağdur bir arkadaşın konusunu gördüm ve hemen konu açmaya karar verdim.
Bu iş bilmez dolandırıcı çakalın bir an önce cezasını çekmesini istiyorum.
En son ayın 7 sinde yazmışım cevap gelmemiş gördüğünüz gibi bugün ayın 15 i
130 lira para verdim buna haram zıkkım olsun.
Bu dolandırıcılara tölerans gösterilmemesini umut ediyorum.