Kendilerinden zamanında düzenli olarak fivem bot paketi satın aldım bir süre sonra alımı kestim çünkü sunucu tutmadı ve para ödemeyi bırakmıştım kendilerinden extradan game botu satın almıştım sınırsız olarak ve her zaman destek olacaklarını vb. belirttiler aradan bir kaç ay geçti bot ile ilgili bir sıkıntı yaşadım ve çözümü aşırı basit bir şey (botun kullanıldığı oda silindi yerine yeni odanın idsi yazılacak) ama bana verdikleri botun çoğu kodu şifrelenmiş olduğu için hiç bir şey yapamıyorum mantıken botu kuran Emirhan adlı arkadaşa mesaj yazdım 1 hafta sonunda cevap alamayınca kendilerinin discord adreslerinde ticket açtım olayı anlattım aldığım ürünü açıkladım ve yardımcı olmayacaklarını sadece botu kuran kişinin yardımcı olacağını söylediler ve tekrar emirhanı etiketlediler bu sırada aldığım üründe extra emre adlı bir geliştirici her zaman aktif neyse 18 temmuzda emirhanı etiketlemeye başladık bugune kadar emirhan dönüş yapmadı emirhan harici hiç bir sunucu yetkiliside cevap vermiyor. Alım yaparken 2 kere düşünebilirsiniz ben şikayet etmiyorum sadece yaşadığım kötü deneyimi buraya aktarıyorum.