Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

HeraV Rezilliği - JJ

Yigitlfc

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
www.world-roleplay.com
Discord
yigitlfc
Merhabalar, ben JJ (Yiğit) bu gün sizlerle HeraV isimli FiveM sunucusunda yaşadığımız rezilliği paylaşacağım ki sizde bu sunucuya gidip bu rezilliklerle karşılaşmayın.
Yaşadığımız başlıca sorunlar şunlardır:
  • Liyakatsiz ve Kibirli Yönetim: Sunucu yetkilileri, oyuncularla nasıl iletişim kurulacağını dahi bilmiyorlar. "Yetki" sahibi olmayı, diğer oyunculara üstten bakma hakkı sanıyorlar.
  • Kanıtsız İthamlar ve Keyfi Kararlar: Bu sunucuda DOJ ekibini yönetiyorduk. Sürekli "şikayet var" denilerek rahatsız edildik ancak bir kez bile önümüze somut bir kanıt sunulmadı. En sonunda ise bir mesajla departmanımızın kapatıldığını öğrendik.
  • Adam Kayırma ve Taraf Tutma: Adalet kavramı bu sunucuda tamamen kişisel ilişkilere bağlı. Kendi tanıdıklarını koruyup, diğer oyuncuları kolayca gözden çıkarabiliyorlar. Bizim DOJ departmanımızı kapatıp, yönetimi doğrudan husumetli olduğumuz kişilere devretmeleri bunun en açık kanıtıdır.
  • Teknik Yetersizlik: Roleplay kalitesini geçtim, sunucunun FPS optimizasyonu yerlerde sürünüyor. 10 FPS ile oyun oynamaya zorlanıyorsunuz.
  • Eleştiriye Tahammülsüzlük: Konuyla ilgili ticket açtığımızda, sorularımız zorlarına gittiği için yetkilerimizi çektiler. Sesli görüşmede ise "Rolleriniz sunucumuza uygun değil" gibi içi boş bir bahaneyle konuyu kapatmaya çalıştılar.
  • Para Ön Planda: Sunucunun tek amacı "Donate" üzerinden para kazanmak. Oyuncu memnuniyeti veya kaliteli bir rol ortamı sağlamak gibi bir dertleri yok.
Özetle: HeraV, yönetim vizyonu olmayan, adil davranmaktan aciz, sadece ekiplerin sayısına güvenen ve oyuncusuna değer vermeyen bir sunucudur. Emeklerinizin bir anda silinmesini ve haksızlığa uğramayı istemiyorsanız, bu sunucudan uzak durmanızı tavsiye ederim. Sunucu değil, tam anlamıyla bir vakit kaybıdır.

(Kanıtlar ekte sunulmuştur.)
1778530890837.png

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//