Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Ekip Arıyoruz YÜKSEK BÜTÇELİ SERVERİMİZE EKİP ALIMI BAŞLADI

caylaemir

Üye
FT Kullanıcı
🎯 YÜKSEK BÜTÇELİ FİVEM SUNUCUMUZA EKİP ALIMI BAŞLADI!

Merhaba FivemTurk ailesi! 👋

Uzun süredir emek vererek hazırladığımız yüksek bütçeli FiveM projemiz için aramıza katılacak tutkulu ve yetenekli ekip arkadaşları arıyoruz.

💎 NEDEN BİZİ SEÇMELİSİNİZ?

✅ Yüksek bütçe — kaliteli scriptler, güçlü altyapı✅ Ciddi ve profesyonel yönetim anlayışı✅ Gelişime açık, dinamik bir ekip ortamı✅ Emeğe saygı duyan bir yönetim kadrosu✅ Uzun soluklu, sürdürülebilir bir proje vizyonu

📋 ARADĞIMIZ POZİSYONLAR:

🔧 Geliştirici (Lua / JS)🎨 Grafiker / UI Tasarımcı👮 Yetkili / Yönetici Adayı🎙️ Moderatör📢 Sosyal Medya & Tanıtım Ekibi

📌 BAŞVURU KOŞULLARI:

▸ Sorumluluk sahibi ve aktif olmak▸ Ekip çalışmasına yatkın olmak▸ Sunucu geliştirme sürecine katkı sağlamaya istekli olmak▸ Discord üzerinden iletişime açık olmak

📩 Başvurmak için konu altına yorum bırakın ya da Discord adresimizden bize ulaşın!

Sınırlı kontenjanımız var, fırsatı kaçırmayın! 🚀

Discord ismim nlcaylaemir ekleyiin konusalım

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//