Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Sunucu Arıyoruz Yayın Yapacağım Sunucu Arıyorum.

Selamlar ismim Emirhan Roleplay Hakkında Kendimce Bilgili Olduğumu düşünüyorum isteyen arkadaşlar profilime girip attığım rehber konularına ve senesine bakabilir. Zamanında bu sitede çok aktiftim.
4 Kişiyiz 3 Kişi Rol Yapmayı Biliyor 1 Kişi Yeni Öğreniyor Aile Kavramı Olmayan Mafyaların Olmadığı Yayın Açıp Rol Yapabileceğimiz Bir Sunucu Arıyoruz.
Sunucuda Ne Rolü Yapacağımıza Henüz Karar Vermedik,Legal Departmanlarda da rol yapabiliriz illegal de yapabiliriz.İhtiyaclarınıza Göre de Şekillendirebiliriz.Oturmuş Bir Oyuncu Kadronuz varsa ve Olgunsanız Buranın Altına Ve ya
difgod discord adresine mesaj atabilirsiniz şimdiden emeğinize sağlık teşekkür ederim
Merhabalar açılışta +100 çekeceğini düşündüğümüz bir sunucumuz var discord: expertreal eklerseniz görüşebiliriz
%80 sosyal %20 gun odaklı

Selamlar ismim Emirhan Roleplay Hakkında Kendimce Bilgili Olduğumu düşünüyorum isteyen arkadaşlar profilime girip attığım rehber konularına ve senesine bakabilir. Zamanında bu sitede çok aktiftim.
4 Kişiyiz 3 Kişi Rol Yapmayı Biliyor 1 Kişi Yeni Öğreniyor Aile Kavramı Olmayan Mafyaların Olmadığı Yayın Açıp Rol Yapabileceğimiz Bir Sunucu Arıyoruz.
Sunucuda Ne Rolü Yapacağımıza Henüz Karar Vermedik,Legal Departmanlarda da rol yapabiliriz illegal de yapabiliriz.İhtiyaclarınıza Göre de Şekillendirebiliriz.Oturmuş Bir Oyuncu Kadronuz varsa ve Olgunsanız Buranın Altına Ve ya
difgod discord adresine mesaj atabilirsiniz şimdiden emeğinize sağlık teşekkür ederim
Merhaba Emirhan! 👋

Profiline göz attım, rehber konuların ve eski aktifliğin gerçekten kaliteli duruyor – FiveM'de yılların verdiği tecrübeyi belli ediyorsun, saygı duyarım. 4 kişilik ekibiniz (3'ü deneyimli, 1'i yeni öğreniyor) için tam aradığınız gibi bir yer arıyorsunuz: Aile kavramı olmayan, mafya/baron/ezbere çete baskısı olmadan, yayın açıp rahat rol yapabileceğiniz, legal veya illegal rollerin özgürce dönebileceği, oturmuş ama kalabalık olmayan bir sunucu. P2W yok, hard/social RP ön planda, ekip olarak şekillenebileceğiniz bir ortam istiyorsunuz – anladım tam olarak.

Biz FusionV Roleplay'te tam bu profile uyuyoruz, neden mi detaylı anlatayım:

• Aile/Mafya Yok, Tamamen Özgür RP: Sunucumuz yeni nesil kasaba konsepti üzerine kurulu – kalıcı dünya, gerçekçi mekanikler ama ezbere aileler, baronlar, zorunlu çete/mafya yapıları kesinlikle yok. Sokak RP'si, günlük hayat, bireysel hikayeler, legal işler (işçi, esnaf, PD/EMS gibi departmanlar) veya illegal yollar (küçük suçlar, organize olmayan gruplar) tamamen oyuncunun emeğine ve rolüne bağlı. İstediğiniz gibi şekillendirin, yayın açarken hikaye yaratın – kimse "gel şu aileye katıl" diye baskı yapmıyor.
  • Hard RP & Sosyal Ağırlık: +18 yaş sınırı, OOC sıfır tolerans, low RP'ye yer yok. Gerçekçi ekonomi (farm/kas grind yok, rolle para ve ilerleme geliyor), immersive script'ler (özel kod tabanı, bugsuz optimizasyon, MLO'lar, ses/animasyon detayları). Sosyal etkileşimler ön planda – kasaba havası, komşuluk, iş ilişkileri, doğal hikaye akışı. Yayıncı dostu: Clip'lerinizi Discord'da paylaşırız, izleyici çekmek için destek oluruz.
  • Donate/P2W Sıfır: Tamamen ücretsiz, hiçbir şey için para yok – eşit başlangıç, emeği olan kazanır. Eski FiveM ruhunu özleyenler için tasarlandı: Saygı, kardeşlik, yardımcı yönetim.
  • Kadro & Topluluk: Yeni yönetimle beta açılışı yaptık (2026 başı), oyuncu sayısı stabil ve kaliteli – küçük ama öz (kalabalık chaos yok, herkes birbirini tanıyor). Oturmuş kadro var ama yeni gelen ekiplere/oyunculara kapımız açık. 4 kişilik grubunuzu bireysel veya hafif gruplaşma olarak entegre edebilirsiniz – legal departmanlarda (PD, EMS) yer var, illegal tarafta da özgürsünüz. Yeni öğrenen arkadaşınıza mentorluk yaparız, rehberlerimiz var.
  • Teknik Taraf: Yüksek FPS garantisi (özel optimizasyon paketi), yayın için mükemmel (lag/freez minimum), custom script'ler bol.

Discord:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//