Selamlar arkadaşlar , ben ekim ayının 17'sinde temel bir pakete başladım ve az çok olan bilgimle paketi yapmaya devam ettim 7 aralık tarihine kadar farklı farklı forumlardan kişilerden ve paketlerden esinlenerek yapabildiğim bir paket oldu.
Uzun lafın kısası paket daha bitmedi neredeyse 10 madde kaldı fixlenecek.Benim fivem scriptleri ile hakkında çok bilgim yok sadece kopyala yapıştır yapabiliyorum ne yazikki bende düşündüm ve paketime bir developer aramaktayım
Verebileceğim bir ücret malesefki yok fakat paketi satarsam , sattığım paketden pay vereceğim.
1-2 Hafta açacağım sunucum için paketi yetiştirmem gerekmekte.
Eğer bana yardımcı olacak "developer" arkadaşı beğenirsem sunucum için developer olacak ücretli bir şekilde yanıma alacağım.
Paketimdeki genel eksikler;
- NoPixel'in PD Araçlarının handlingini değiştiremedim.
- Malum Sunucunun HealtBar(ST-HUD)'unu kuramadım ve çalıştıramadım
- Paketimde illegal olarak eksiklikler var
- esx_kashacters kullanmak istiyorum fakat fix bir script bulamadım
- Çoğu scriptimi F3 (NP-MENU)'ye taşımak istiyorum ama "trigger"larını bilmiyorum
- Bazı scriptlerimin "resmon" değerlerini düşürmek istiyorum ama nasıl yapabileceğim konusunda bilgisizim
- Bandaj , Medkit gibi kullanılabilir ilaçlar yapmak istiyorum
Paketimdeki genel eksiklikler ve istediklerimin acil aşamaları , eğer ücret almadan sana yardımcı olurum diyen kişiler var ise discordumdan yazabilirler.
Discord : RA1DER#0399
Uzun lafın kısası paket daha bitmedi neredeyse 10 madde kaldı fixlenecek.Benim fivem scriptleri ile hakkında çok bilgim yok sadece kopyala yapıştır yapabiliyorum ne yazikki bende düşündüm ve paketime bir developer aramaktayım
Verebileceğim bir ücret malesefki yok fakat paketi satarsam , sattığım paketden pay vereceğim.
1-2 Hafta açacağım sunucum için paketi yetiştirmem gerekmekte.
Eğer bana yardımcı olacak "developer" arkadaşı beğenirsem sunucum için developer olacak ücretli bir şekilde yanıma alacağım.
Paketimdeki genel eksikler;
- NoPixel'in PD Araçlarının handlingini değiştiremedim.
- Malum Sunucunun HealtBar(ST-HUD)'unu kuramadım ve çalıştıramadım
- Paketimde illegal olarak eksiklikler var
- esx_kashacters kullanmak istiyorum fakat fix bir script bulamadım
- Çoğu scriptimi F3 (NP-MENU)'ye taşımak istiyorum ama "trigger"larını bilmiyorum
- Bazı scriptlerimin "resmon" değerlerini düşürmek istiyorum ama nasıl yapabileceğim konusunda bilgisizim
- Bandaj , Medkit gibi kullanılabilir ilaçlar yapmak istiyorum
Paketimdeki genel eksiklikler ve istediklerimin acil aşamaları , eğer ücret almadan sana yardımcı olurum diyen kişiler var ise discordumdan yazabilirler.
Discord : RA1DER#0399