Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Web Panel Websitesi Developer Arayışı

notfound1

Üye
FT Kullanıcı
Selamlar arkadaşlar, ben 400-500 kişilik bir FiveM sunucusuna sahibim ve bu sunucu için bir website gerekiyor. Bu iş için bir bütçemiz şuanda yok. Bu yüzden bu işe yeni başlamış kardeşlerim, arkadaşlarım bana ulaşabilirse reklamını vb. yapabilir ve tanışabiliriz. Ulaşabilmeniz için aşağıya bir adres bırakıyorum. Hepinize teşekkür ederim.

discord: kmlk_1

DF
Merhabalar, eğer işi ücretli olarak yaptırmak isterseniz detaylı bilgi için konumuza göz atabilir & konumuz üzerindeki iletişim seçenekleri aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.

DF
Selamlar arkadaşlar, ben 400-500 kişilik bir FiveM sunucusuna sahibim ve bu sunucu için bir website gerekiyor. Bu iş için bir bütçemiz şuanda yok. Bu yüzden bu işe yeni başlamış kardeşlerim, arkadaşlarım bana ulaşabilirse reklamını vb. yapabilir ve tanışabiliriz. Ulaşabilmeniz için aşağıya bir adres bırakıyorum. Hepinize teşekkür ederim.

discord: kmlk_1
Merhaba, discord üzerinden ulaşabilirsiniz.

Discord: notpolarize

DF
gülüm arkadaşı tanımam etmem ama biz yazılımcılar kodlarımızda yorum satırları bırakırız bir yerde bir şeyi değiştirmek istediğimiz zaman örneğin sağ tıklamayı değişcek adam bulmak için ctrl f sağ-tık engelle falan yazarak o satırları buluruz veyahut 2 kişilik 3 kişilik geliştirmelerde ben burda ne yapmışım diye yorum satırı bırakırız

1766921517539.png
örneğin ekte ki gibi

DF
gülüm arkadaşı tanımam etmem ama biz yazılımcılar kodlarımızda yorum satırları bırakırız bir yerde bir şeyi değiştirmek istediğimiz zaman örneğin sağ tıklamayı değişcek adam bulmak için ctrl f sağ-tık engelle falan yazarak o satırları buluruz veyahut 2 kişilik 3 kişilik geliştirmelerde ben burda ne yapmışım diye yorum satırı bırakırız

Ekli dosyayı görüntüle 109502
örneğin ekte ki gibi
bıraktıgı yorum satırlarından AI ıle yaptıgını anlayabılırsın bıraz akıllı bı yazılımcıysan
tüh demekten başka bi çaren yok rezilsin :D sana ekmek yok maalesef ki AI kullandıgın surece

DF
bıraktıgı yorum satırlarından AI ıle yaptıgını anlayabılırsın bıraz akıllı bı yazılımcıysan

tüh demekten başka bi çaren yok rezilsin :D sana ekmek yok maalesef ki AI kullandıgın surece
AI Kullanmayı normalleştirsek mi acaba? 2026'ya giriyoruz hayatımızı bu kadar kolaylaştıran birşeyi neden kullanmayalım? Vibe Coding diye bir kavram hayatımıza girdi artık kabullenmelisin bunu.

DF
AI Kullanmayı normalleştirsek mi acaba? 2026'ya giriyoruz hayatımızı bu kadar kolaylaştıran birşeyi neden kullanmayalım? Vibe Coding diye bir kavram hayatımıza girdi artık kabullenmelisin bunu.
AI kullanmasında bi problem yok siteyi komple AI ile yapıp bunu profesyonel bi şekilde satmaya çalışması komik. Kendisi bi yazılımcı değil ve kod yazmayıda bilmiyor. Tamamen AI ile bi proje yapıp bunu satması ezikçe

DF
AI kullanmasında bi problem yok siteyi komple AI ile yapıp bunu profesyonel bi şekilde satmaya çalışması komik. Kendisi bi yazılımcı değil ve kod yazmayıda bilmiyor. Tamamen AI ile bi proje yapıp bunu satması ezikçe
Her projemde AI kullanıyorum, sitemide AI'ya yaptırdım. Custom mobil uygulama projelerinide ücretli bir şekilde yapıyorum. İnsanlarında Vibe Codingle satış yapmasına karşı değilim. Bu durumun ezikçe olduğu falan yok, kendimizi güncellemeliyiz artık yeni çağ yapay zeka çağı.

DF
Her projemde AI kullanıyorum, sitemide AI'ya yaptırdım. Custom mobil uygulama projelerinide ücretli bir şekilde yapıyorum. İnsanlarında Vibe Codingle satış yapmasına karşı değilim. Bu durumun ezikçe olduğu falan yok, kendimizi güncellemeliyiz artık yeni çağ yapay zeka çağı.
vibe coding ürün geliştirmek demek değil

vizyonsuz insanlar vibe coding yaparsa sonu freelancer çöplüğüne dönüyor
yaptığı projeye baksana
monetizasyon yok
market fit yok
kullanıcı tutmuyor
ui kalıpları aynı hook yapıları aynı backend flow aynı
ve ai kod yazar crud çıkarır. gerçek kullanıcı problemlerine ux kararlarının arkasındaki ticari mantığa ürünün pazardaki konumlandırılmasına ölçeklenince ne patlar öngörüsüne bir şey yapamaz
bu konu hakkında deneyim sahibi olmadan ve boş beleş bi araştırmadan sonra da ürün çıkarıp kendinizi rezil etmeniz de sizi vibe coding yaparak proje geliştiren biri yapmaz
yaptığıda vibe coding değil ai'ye tek düz prompt vermiş ortaya çıkan siteyide satıp para kazanmaya çalışıyor :D
vibe coding yapıp bundan binlerce dolar kazanan insanlar tanıyorum ama onların arkasında bi emek var bu dümdüz prompt vermiş copy paste yapıp hemen satışlara başlamış kral
adamın sitesine girersen yukarıdaki logo bile görünmüyor scrolla küçültmek gerekiyor siteyi yani söyleyecek çok şey var ama konuşmaya dahi gerek yok

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//