Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Web Panel VyberWEB | QBCore & QBOX Tabanlı Oyuncu & Yetkili Web Panel

zenovinho

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
vyber.tebex.io
Discord
zenovingo.exe
Merhaba!
Uzun bir aradan sonra tekrardan karşınıza bir Web Sistemi ile çıkıyorum.
Unutmadan, ben Yiğit.
Sizlere VyberWEB'i detaylıca anlatmak isterim.

Bu proje; modern arayüz, yüksek performans ve tamamen ölçeklenebilir bir yapı üzerine inşa edildi. VyberWEB, kullanıcıların ihtiyaç duyduğu tüm yönetim araçlarını tek bir çatı altında toplamak ve deneyimi en üst seviyeye taşımak için tasarlandı.

Bu sistem, sadece bir kontrol arayüzü değil; yönetim süreçlerini tek bir merkezde toplayan, hız, esneklik ve kullanım kolaylığı üzerine inşa edilmiş kapsamlı bir altyapıdır. Günümüzün dağınık, karmaşık ve verimsiz yönetim araçlarına alternatif olarak tasarlanan bu panel, kullanıcıların tüm işlemlerini tek bir çatı altında, minimum çaba ile maksimum verim alacak şekilde gerçekleştirmesini sağlar.

Web panelin temel amacı; sistem yöneticilerine, sunucu sahiplerine ve geliştiricilere tam kontrol sunarken aynı zamanda sade ve anlaşılır bir deneyim sağlamaktır. Gelişmiş kullanıcı arayüzü sayesinde tüm işlemler hızlı, akıcı ve sezgisel bir şekilde yapılabilir. Karmaşık menüler yerine düzenli bir yapı, gereksiz kalabalık yerine odaklı bir tasarım sunar.

VyberWEB'in Tanıtım Videosunu İzleyebilir ve sitemizi ziyaret edip Dokümantasyonu inceleyerek detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Web Sitesi :

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//