- Discord
- vier011
[VIER] FiveM Geliştirme & Teknik Çözüm Merkezi
Selamlar, ben Vier.Sunucunuzun teknik yükünü omuzlarınızdan alıyor, karmaşık hataları ve performans sorunlarını profesyonel bir yaklaşımla çözüme kavuşturuyorum. Amacım, her bütçeye uygun, sürdürülebilir ve yüksek performanslı bir oyun deneyimi sunmanıza yardımcı olmak.
Neler Sunuyorum?
- Sistem Optimizasyonu: Sunucunuzdaki "ms" değerlerini minimize ederek FPS artışı sağlıyorum.
- Hata & Bug Çözümü: F8 ve konsol hatalarını kalıcı olarak temizliyorum.
- Framework Dönüşümü: QB-Core / ESX arası sistem uyarlamaları ve güncellemeleri.
- NUI & UI Düzenleme: Mevcut arayüzlerinizi görsel olarak iyileştiriyor ve kod yapısını hafifletiyorum.
- Resource Yönetimi: Çakışan scriptleri ayıklıyor, veritabanı (SQL) yükünü optimize ediyorum.
2026 Ekonomik Fiyat Listesi
Kaliteli hizmete ulaşmanız için fiyatları minimum seviyede tuttum:| Hizmet Tanımı | Detay | Başlangıç Fiyatı |
| Hızlı Müdahale | Tekil script hatası, kurulum veya ufak fix | ₺700 |
| Genel Optimizasyon | Sunucu genelinde performans ve temizlik | ₺2.000 |
| Arayüz (UI) Edit | Tasarım ve fonksiyonel iyileştirmeler | ₺1.500 |
| Aylık Teknik Destek | Bakım, güncelleme ve anlık hata çözümü | ₺2.500 |
| Anahtar Teslim Kurulum | Tam Sunucu Yapımı | ₺3000 |
Önemli: Şu an için iş süreçlerimi hızlandırmak adına sıfırdan script yazımı yerine, mevcut sistemlerin geliştirilmesi ve uyarlanması hizmetine odaklanmış durumdayım.
Neden Vier?
- Dürüst Fiyatlandırma: 2026 şartlarında şişirilmiş rakamlar değil, işin hakkı olan fiyatlar.
- Teknik Disiplin: Kod kalabalığından uzak, temiz ve okunabilir düzenlemeler.
- Gerçekçi Vaatler: Yapılamayacak işlemleri belirtir, vaktinizi ve bütçenizi korurum.
- Hızlı Geri Dönüş: İş teslimi sonrası destek sürecinde ulaşılabilirlik.
İletişim & Detaylar
Projenizdeki pürüzleri gidermek ve detaylı bilgi almak için dilediğiniz zaman yazabilirsiniz.- Discord: vier011