Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

|Venom Roleplay|Kalitenin Adresi|discord.gg/4PH7F7p|84.54.13.84:30120

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mete5215

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba Halen türkiyenin en güzel roleplay serverinde değilmisin ? 135+ Modlu Araba İlgili Yönetim Ekibi Whitelist ! Meslek Alımları ! Başlangıç Parası ! [Sunucumuzda neler var?] -Özel Pavyon ve Barlar -Yüksek FPS Ve Düşük Ping -Modlu Modsuz Araçlar + Kişiye Özel Eklenebilir Modlu Araçlar -Deneyimli Yönetim Ekibi -El Yapımı Mekanikler,Clup,Emlakçı,Malikaneler -Özel EGM EMS FBİ Eklentileri -Özel Kenevir Binaları -Yaşa Dışı Dövüş Yerleri -Ev Satın Alma Kiralama -Avcılık -Özel Whitelist Meslek Maaş Sistemi -Özel 2.El Galeri [Sunucudaki Meslekler] -Balıkçı -Pompacı -Oduncu -Madenci -Tavukçu -Terzi -Polis -Doktor -Cumhurbaşkanlığı -Kartel (2 Kol a Ayrılır) -Barmen Koruma İstiklal roleplay sizlerle ! DİSCORD -- VENOM ROLEPLAY -- Sanırsam siz de hepimiz gibi FPS problemleri yaşatan, yönetim kadrosu ilgisiz olan ve kalitesiz oyuncu kitlesine sahip sunuculardan bıkmışsınızdır; merak etmeyin bir çözümünüz var! Venom Roleplay size ne mi vaat ediyor? ** -İlgili Yönetim Ekibi- -Yüksek FPS- -Güncel Paket- -Kasaba Sistemi- -Illegal Ve Legal Meslekler- -Kaliteli RP Deneyimi- -+50 Modlu Araç- -Hard Roleplay- ** WhiteList'li Meslekler Acik! IP: 84.54.13.84:30120 Discord: discord.gg/4PH7F7p

DF

Ekli dosyalar

• DUYURU.png
    DUYURU.png
    144.8 KB · Görüntüleme: 33
  • fotol_twitter.png
    fotol_twitter.png
    142.1 KB · Görüntüleme: 23
  • market_liste_1.png
    market_liste_1.png
    112.6 KB · Görüntüleme: 22
Konu aktifliğini yitirdiği için tarafımca kilitlenmiştir.

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//