Herkese selamlar,
Bir kaç gündür geliştirdiğim CodeHub Weed System scriptini, topluluğa katkı olması amacıyla ücretsiz olarak paylaşmaya karar verdim.
Piyasada birçok tarım scripti var ancak çoğunda ya arayüz çok eski ya da optimizasyon sorunları mevcut.
Umarım sunucularınızda işinize yarar. UI tarafını düzenli yazdım ki istediğiniz gibi geliştirebilin.
Gereksinimler:
Tebex:
Virustotal:
Herhangi bir hata (bug) bulursanız konu altından belirtirseniz güncellemeye çalışırım. Güle güle kullanın.
Bir kaç gündür geliştirdiğim CodeHub Weed System scriptini, topluluğa katkı olması amacıyla ücretsiz olarak paylaşmaya karar verdim.
Piyasada birçok tarım scripti var ancak çoğunda ya arayüz çok eski ya da optimizasyon sorunları mevcut.
Umarım sunucularınızda işinize yarar. UI tarafını düzenli yazdım ki istediğiniz gibi geliştirebilin.
Başlıca Özellikler
- Modern Admin Paneli: Sunucu sahipleri için detaylı bir dashboard hazırladım. Toplam ciro, hasat miktarı, oyuncu bazlı istatistikler ve market verilerini grafiklerle görebilirsiniz.(Rol paslarında kullanılabilir)
- Gerçekçi Büyüme Sistemi: Bitkiler aşama aşama büyür. Sadece ekip beklemek yetmez; su ve gübre oranlarına dikkat etmeniz gerekir. Bakımsız bitkiler kalite kaybeder veya çürür.
- Optimize Kod: Client tarafında gereksiz döngülerden kaçınıldı. Boşta 0.00ms değerindedir. (Drawtext3D kaynaklı max 0.05ms)
Showcase
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Gereksinimler:
- QBCore Framework
- oxmysql
İndirme Linkleri
Tebex:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Virustotal:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Herhangi bir hata (bug) bulursanız konu altından belirtirseniz güncellemeye çalışırım. Güle güle kullanın.