Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

ÜCRETSİZ! LEGAL DİSCORD BOTU!

KenanGeldi

Üye
FT Kullanıcı
Legal Bot için sade, profesyonel ve özelliklerini ön plana çıkaran birkaç reklam taslağı hazırladım. Sunucunun konseptine en uygun olanı seçebilirsin:

Seçenek 1: Profesyonel ve Öz (Tavsiye Edilen)​

Legal Bot — Sunucu Yönetiminde Yeni Nesil Çözüm

Sunucunuzun düzenini ve güvenliğini bir üst seviyeye taşımak için geliştirilen Legal Bot, karmaşayı ortadan kaldırıyor ve profesyonel bir yönetim altyapısı sunuyor.

🔹 Gelişmiş Destek Sistemi: Kategorize edilebilir biletler ve otomatik konuşma kayıtları. 🔹 Mesai Takibi: Yetkililerinizin aktiflik sürelerini ve istatistiklerini anlık takip edin. 🔹 Akıllı Başvuru: DM üzerinden ilerleyen, modern ve kayıtlı başvuru süreci. 🔹 Tam Koruma: Anti-raid, spam koruması ve kapsamlı loglama ile kontrol sizde.

Daha düzenli bir topluluk için Legal Bot her zaman yanınızda.

Seçenek 2: Daha Kısa ve Modern​

Legal Bot ile Kontrol Tamamen Sizde

Sunucu yönetmek artık daha kolay. Sade tasarımı ve güçlü özellikleriyle Legal Bot, ihtiyacınız olan tüm araçları tek bir noktada topluyor.

• Destek Sistemi: Hızlı ve şeffaf bilet yönetimi.
  • Mesai Sistemi: Detaylı yetkili performans takibi.
  • Güvenlik: Gelişmiş koruma ve anlık log bildirimleri.
  • Başvuru: Modern ve profesyonel başvuru akışı.
Sadelikten ödün vermeyen, profesyonel sunucuların tercihi.

Seçenek 3: "Elite" Konseptli (Topluluk Odaklı)​

Elite Sunucular İçin: Legal Bot

Sunucunuzun prestijini, profesyonel yönetim araçlarıyla artırın. Legal Bot, gelişmiş özellikleri ve sade arayüzüyle sunucu yönetimini keyifli hale getiriyor.

🎫 Destek: Loglu ve gelişmiş bilet altyapısı. 📊 İstatistik: Şeffaf mesai ve yetkili takip sistemi. 🛡️ Güvenlik: Sunucunuzu istenmeyen içeriklerden koruyan filtreler. 📝 Başvuru: Kullanıcı dostu başvuru panelleri.

Sade, hızlı ve güvenilir.

discord : discord.gg/maxframe
kullanıcı adım : kairen.1

Tek karşılığı sunucunuzda haftada 1 olmak üzere every atılması benim discord sunucumun reklamı için.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//