Legal Bot için sade, profesyonel ve özelliklerini ön plana çıkaran birkaç reklam taslağı hazırladım. Sunucunun konseptine en uygun olanı seçebilirsin:
Sunucunuzun düzenini ve güvenliğini bir üst seviyeye taşımak için geliştirilen Legal Bot, karmaşayı ortadan kaldırıyor ve profesyonel bir yönetim altyapısı sunuyor.
Gelişmiş Destek Sistemi: Kategorize edilebilir biletler ve otomatik konuşma kayıtları.
Mesai Takibi: Yetkililerinizin aktiflik sürelerini ve istatistiklerini anlık takip edin.
Akıllı Başvuru: DM üzerinden ilerleyen, modern ve kayıtlı başvuru süreci.
Tam Koruma: Anti-raid, spam koruması ve kapsamlı loglama ile kontrol sizde.
Daha düzenli bir topluluk için Legal Bot her zaman yanınızda.
Sunucu yönetmek artık daha kolay. Sade tasarımı ve güçlü özellikleriyle Legal Bot, ihtiyacınız olan tüm araçları tek bir noktada topluyor.
Sunucunuzun prestijini, profesyonel yönetim araçlarıyla artırın. Legal Bot, gelişmiş özellikleri ve sade arayüzüyle sunucu yönetimini keyifli hale getiriyor.
Destek: Loglu ve gelişmiş bilet altyapısı.
İstatistik: Şeffaf mesai ve yetkili takip sistemi.
Güvenlik: Sunucunuzu istenmeyen içeriklerden koruyan filtreler.
Başvuru: Kullanıcı dostu başvuru panelleri.
Sade, hızlı ve güvenilir.
discord : discord.gg/maxframe
kullanıcı adım : kairen.1
Tek karşılığı sunucunuzda haftada 1 olmak üzere every atılması benim discord sunucumun reklamı için.
Seçenek 1: Profesyonel ve Öz (Tavsiye Edilen)
Legal Bot — Sunucu Yönetiminde Yeni Nesil ÇözümSunucunuzun düzenini ve güvenliğini bir üst seviyeye taşımak için geliştirilen Legal Bot, karmaşayı ortadan kaldırıyor ve profesyonel bir yönetim altyapısı sunuyor.
Daha düzenli bir topluluk için Legal Bot her zaman yanınızda.
Seçenek 2: Daha Kısa ve Modern
Legal Bot ile Kontrol Tamamen SizdeSunucu yönetmek artık daha kolay. Sade tasarımı ve güçlü özellikleriyle Legal Bot, ihtiyacınız olan tüm araçları tek bir noktada topluyor.
- Destek Sistemi: Hızlı ve şeffaf bilet yönetimi.
- Mesai Sistemi: Detaylı yetkili performans takibi.
- Güvenlik: Gelişmiş koruma ve anlık log bildirimleri.
- Başvuru: Modern ve profesyonel başvuru akışı.
Seçenek 3: "Elite" Konseptli (Topluluk Odaklı)
Elite Sunucular İçin: Legal BotSunucunuzun prestijini, profesyonel yönetim araçlarıyla artırın. Legal Bot, gelişmiş özellikleri ve sade arayüzüyle sunucu yönetimini keyifli hale getiriyor.
Sade, hızlı ve güvenilir.
discord : discord.gg/maxframe
kullanıcı adım : kairen.1
Tek karşılığı sunucunuzda haftada 1 olmak üzere every atılması benim discord sunucumun reklamı için.