Tekrardan iyi forumlar diliyorum.
Birkaç haftadır yayında geliştirdiğimiz temel paketi vakit bulamadığım için biraz geciktirmiştim.
İki gündür eksikleri kapatmak için uğraşıyorum ve sonunda paketi paylaşıma hazır hale getirdim.
Paket adından da anlayabileceğiniz temada qbcore altyapısıyla geliştirildi.
Ücretsiz sürüm olması sebebiyle yaptığımız bazı scriptleri (envanter,mekanikler gibi) basitleştirilmiş hallerini
pakete dahil ettik. Ücretli bir sürüm çıkartırsak veya tekli satış yaparsak duyuracağız. Şuanki hallerini discord sunucumuzda ve yayınlarımızdan görebilirsiniz.
Paket tamamıyla birbirine bağlı tasarımlara sahip ve olabildiğince basit mantıkta temaya yedirildi.
Gönül rahatlığıyla geliştirebilir,içerisinden script alabilir ve sunucularınızda kullanabilirsiniz.
Karşılaştığınız hataları imzamdaki discord sunucusu üzerinden bize iletebilirsiniz, böylece ücretsiz sürüme güncelleme getirdiğimizde hataları düzeltebiliriz.
(lütfen pakette karşılaştığınız hatalar için ticket açmayın.)
Aşağıda paketten birkaç tanıtım videosu bırakıyorum. Geri kalanını kendiniz inceleyebilirsiniz.
Sağlıcakla kalın.
Credits:
Wiro - Banka ve maden mesleği temellerini kendisinin 2 yıl önce paylaştığı scriptlerden geliştirdim.
P Pitomess - Market scriptinin temeli kendisine ait, biz sadece temaya uyarladık.
Nesquik - ortağım sağolsun bi farm mesleği yaptı bide youtubeden video izledi. *biraz da kafamı şişirdi*
-chat- paket geliştirme sürecinde videoları izlememe gerek kalmadan sunucu hakkında
bilgiler vererek sistemleri geliştirmemizi sağladı
Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Birkaç haftadır yayında geliştirdiğimiz temel paketi vakit bulamadığım için biraz geciktirmiştim.
İki gündür eksikleri kapatmak için uğraşıyorum ve sonunda paketi paylaşıma hazır hale getirdim.
Paket adından da anlayabileceğiniz temada qbcore altyapısıyla geliştirildi.
Ücretsiz sürüm olması sebebiyle yaptığımız bazı scriptleri (envanter,mekanikler gibi) basitleştirilmiş hallerini
pakete dahil ettik. Ücretli bir sürüm çıkartırsak veya tekli satış yaparsak duyuracağız. Şuanki hallerini discord sunucumuzda ve yayınlarımızdan görebilirsiniz.
Paket tamamıyla birbirine bağlı tasarımlara sahip ve olabildiğince basit mantıkta temaya yedirildi.
Gönül rahatlığıyla geliştirebilir,içerisinden script alabilir ve sunucularınızda kullanabilirsiniz.
Karşılaştığınız hataları imzamdaki discord sunucusu üzerinden bize iletebilirsiniz, böylece ücretsiz sürüme güncelleme getirdiğimizde hataları düzeltebiliriz.
(lütfen pakette karşılaştığınız hatalar için ticket açmayın.)
Aşağıda paketten birkaç tanıtım videosu bırakıyorum. Geri kalanını kendiniz inceleyebilirsiniz.
Sağlıcakla kalın.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Credits:

P Pitomess - Market scriptinin temeli kendisine ait, biz sadece temaya uyarladık.

-chat- paket geliştirme sürecinde videoları izlememe gerek kalmadan sunucu hakkında
bilgiler vererek sistemleri geliştirmemizi sağladı
Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Son düzenleme: