Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

[ÜCRETLİ]Kimyager Sistemine Son! Çetelere Özel Kimyager

sagdic98

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
discord.gg
Merhaba Fivemturk Ailesi,
kendim düzenlediğim ve rollere güzellik sağlayacağı bir scripti satışa sunuyorum. Tüm Çetelerin Hoodları ve Hoodlarının içerisinde Kenevir İşleme alanları mevcut. Sadece o çetenin permi olan arkadaşlar kenevir işliyebiliyor. Artı olarak paylaştığım videoda da göreceğiniz gibi Kaçak Sigara kullanılabiliyor. Kaçak Sigara içince ne oluyor diye sorarsanız Kaçak Sigara piyasasını değiştirmek ve bir ihtiyaç olarak kullanmak isteyecekler. Kaçak Sigara kullanıldığında şuan sizlere Armor vermekte.

Detaylı bilgi için discord :

DF
Bir zamanlar birlikte bir şeyler yapmaya çalışırken benim editlediğim ve yapımı aşırı basit olan scripti burda haberim dışımda satman çok hoş. Neyse ilk yaptığından sonra zaten bu yaptıklarına şaşırmıyorum. Buyrun arkadaşlar böyle basit şeylere para vermenize gerek yok.

esx_drugs>server>main.lua 91.satır'da permleri kendinize uygun olarak değiştirebilir ve ekleme yapabilirsiniz.

Link :
Virustotal :

Arkadaşın sattığı scriptte mavi markerları sadece çeteler değil tüm oyuncular görebiliyor, düzenleme yaptığım için şu an o marker'lar mevcut değil siz kendiniz eklemeniz gerekiyor. Marker'ların sadece perm'i olan kişilere gözükmesi için aşağıdaki kodu çetelerin client.lua'sına yapıştırıp, koordinatını ayarlayıp ve PlayerData.job.name i kullandığınız çeteninki ile düzenlemeniz yeterli olacaktır.

Kod:
--kenevir işleme marker
Citizen.CreateThread(function()
  while true do
    Citizen.Wait(10)
    if PlayerData.job ~= nil and PlayerData.job.name == 'crips' then
      DrawMarker(22, -1568.86, -233.43, 49.47, 0.0, 0.0, 0.0, 0.0, 180.0, 0.0, 1.0, 1.0, 1.0, 46, 166, 255, 100, false, true, 2, nil, nil, false)
    end
  end
end)

DF
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//