Merhabalar, öncelikle iyi günler dilerim. Öncesinde de pazarladığım discord botlarımı biraz daha geliştirip yeni bir form oluşturmak istedim.
Aktif olarak discord bot piyasasında uzun süredir yer alan biri olarak iyi bir iş çıkardığımı düşünmekteyim.
Komutların detayını çalınmaması amacıyla vermeyeceğim lakin örneklerini ek'e ekleyeceğim.
Çok fazla sunucuya hizmet verme derdim yok, sınırsız olarak satmaktayım aylık haftalık seçeneklerini pek tasviklemiyorum.
Sınırsız olarak botun anlık ücreti: 4500 TL
Moderation,Stats,Ticket,Guard,Backup, Oyun içi yetkili sayma sistemi, oyun içi departman ve işletme aktifliği ve Discord sunucularında ki ekip bilgilerini otomatik olarak discord üzerinden çekme sistemi.
Detaylar için discord;
Emperorrr
Ticket Sistemi
Moderasyon sisteminden örnekler;(hepsi yok)
Stats sistemi;
Oyun içi ekip ve işletme kontrol sistemi
Ekip çekme sistematiği
Aktif olarak discord bot piyasasında uzun süredir yer alan biri olarak iyi bir iş çıkardığımı düşünmekteyim.
Komutların detayını çalınmaması amacıyla vermeyeceğim lakin örneklerini ek'e ekleyeceğim.
Çok fazla sunucuya hizmet verme derdim yok, sınırsız olarak satmaktayım aylık haftalık seçeneklerini pek tasviklemiyorum.
Sınırsız olarak botun anlık ücreti: 4500 TL
Moderation,Stats,Ticket,Guard,Backup, Oyun içi yetkili sayma sistemi, oyun içi departman ve işletme aktifliği ve Discord sunucularında ki ekip bilgilerini otomatik olarak discord üzerinden çekme sistemi.
Detaylar için discord;
Emperorrr
Ticket Sistemi

Moderasyon sisteminden örnekler;(hepsi yok)

Stats sistemi;

Oyun içi ekip ve işletme kontrol sistemi

Ekip çekme sistematiği