Kendi yapmış olduğumuz log sistemini uzun bir süredir kendi discordumuz üzerinden satıyorduk.
Buraya da bir konu açmak istedim.
Resimlerde belirtilen loglar DR-Mongo paketimize ait loglardır. Her pakete aynı logları koymamız söz konusu değildir.
FivemTurk'ten bu konu aracılığı ile geldiğini söyleyen ilk 3 kişiye Kurulum + Script = 120 TL olarak verilecektir.
Paylaşılan script'lere herkesten önce ulaşmak ve sattığımız scriptlere göz atmak için discord adresimiz
discord.gg/2C2VXDH
Ücretlendirme :
- 100 TL - Script Ücreti
- 50 TL - Kurulum Ücreti
Kurulumsuz almak isterseniz scripti atıyoruz ve log koymanız için gerken triggerevent kodunu veriyoruz.
Resimler :
Referanslar :
+ Referanslar
- LRP
- VeraRP
- Waleron RolePlay
- Pandora RolePlay
- Ragnarok RolePlay
- Valentine RolePlay | 9 Diyar
- Muspelheim RolePlay | 9 Diyar
+ Aktif Olmayanlar
- Chill RolePlay
- SunCity RolePlay
- Veteran RolePlay
- Hellheim RolePlay | 9 Diyar
Satın Alım için discord adresimize gelebilirsiniz veya bana discord üzerinden direk yazabilirsiniz.
Deniz#4119
Buraya da bir konu açmak istedim.
Resimlerde belirtilen loglar DR-Mongo paketimize ait loglardır. Her pakete aynı logları koymamız söz konusu değildir.
FivemTurk'ten bu konu aracılığı ile geldiğini söyleyen ilk 3 kişiye Kurulum + Script = 120 TL olarak verilecektir.
Paylaşılan script'lere herkesten önce ulaşmak ve sattığımız scriptlere göz atmak için discord adresimiz
discord.gg/2C2VXDH
Ücretlendirme :
- 100 TL - Script Ücreti
- 50 TL - Kurulum Ücreti
Kurulumsuz almak isterseniz scripti atıyoruz ve log koymanız için gerken triggerevent kodunu veriyoruz.
Resimler :

Referanslar :
+ Referanslar
- LRP
- VeraRP
- Waleron RolePlay
- Pandora RolePlay
- Ragnarok RolePlay
- Valentine RolePlay | 9 Diyar
- Muspelheim RolePlay | 9 Diyar
+ Aktif Olmayanlar
- Chill RolePlay
- SunCity RolePlay
- Veteran RolePlay
- Hellheim RolePlay | 9 Diyar
Satın Alım için discord adresimize gelebilirsiniz veya bana discord üzerinden direk yazabilirsiniz.
Deniz#4119