Merhaba arkadaşlar,
Bugün geliştirdiğim BazuFix Giveaway scriptini sizlere sunuyorum. Sunucunuzdaki oyuncu etkileşimini artırmak, çekilişleri profesyonel bir şekilde yönetmek ve oyuncularınıza ödüller dağıtmak için geliştirdiğim bu sistem; performans odaklı, modern arayüzlü ve kurulumu son derece basittir.
Neden BazuFix Giveaway?
Önemli Not: Scriptimiz, ilk lansmana özel olarak ilk bir ay boyunca 4.99€ fiyat etiketiyle satışta!
Değerli yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi bekliyorum. İyi kullanımlar!
Bugün geliştirdiğim BazuFix Giveaway scriptini sizlere sunuyorum. Sunucunuzdaki oyuncu etkileşimini artırmak, çekilişleri profesyonel bir şekilde yönetmek ve oyuncularınıza ödüller dağıtmak için geliştirdiğim bu sistem; performans odaklı, modern arayüzlü ve kurulumu son derece basittir.
Neden BazuFix Giveaway?
- Evrensel Framework: QBCore, ESX ve Qbox ile otomatik uyum sağlar.
- Global Hazırlık: İçerisinde 16+ hazır dil desteği ile gelir.
- Gelişmiş Admin Paneli: Hızlı şablonlar sayesinde saniyeler içinde çekiliş başlatabilirsiniz.
- Otomatik SQL: Veritabanı tabloları script tarafından otomatik oluşturulur; kurulum hatası imkansızdır.
- Araç Teslimatı: Kazanan aracı otomatik olarak oyuncunun garajına ekler.
- Discord Yetkilendirme: Sadece belirlediğiniz Discord ID'leri admin panelini kullanabilir.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Önemli Not: Scriptimiz, ilk lansmana özel olarak ilk bir ay boyunca 4.99€ fiyat etiketiyle satışta!
Değerli yorumlarınızı ve geri bildirimlerinizi bekliyorum. İyi kullanımlar!