Fivem'de Hem Optimize Hem Doluluk Konusunda paket bulmak cok zor ve ben bu konuda cok güzel bir paket yaptım sizlerinde beğeneceğini düşüyorum aşağıda fotograflar mevcut
Envanter
F3 Menü
Target
Ox_lib
Balıkcı Mesleği
Hotel Scripti
İllegal Tablet
Soygun Scripti
Perm Sıfırlama
Kaykay
DJ Sistemi
Food Jobs
Bağımlılık Scripti
Telsiz
Anim Menü
PD Dispatch
Speaker Sistemi
MDT
Galeri
Su Silahı
Gerçekci Yemek Yeme Sistemi
Police Job
Mekanik
Garaj
Basketball
FPS Menü
Hava Durumu
Chat
Paketimizin resmon değeri ortalama 0.40 , 1.5 olup, 300 oyuncuya kadar stabil şekilde çalışabilecek kapasitededir. Sunucuda FiveGuard ve Electron AntiCheat aktif olarak kullanılmaktadır.
Komple paket fiyatı: 350 Euro
Bu fiyata, güncellenmiş Baby Mods kıyafet paketi dahildir. Baby Mods ile resmi bir anlaşmamız bulunmaktadır.
Alternatif fiyatlandırmalar:
Paket hakkında genel olarak:
Bu paket, sıfırdan kurulumla uğraşmak istemeyenler için tamamen hazır bir altyapı sunar. Departmanlar, ekonomi sistemi, sosyal işletmeler ve sunucu için gerekli tüm temel ve gelişmiş sistemler eksiksiz şekilde kuruludur. Paketi satın aldıktan sonra direkt Sunucuyu Açabilirsiniz.
Discord Sunucum :
Envanter
F3 Menü
Target
Ox_lib
Balıkcı Mesleği
Hotel Scripti
İllegal Tablet
Perm Sıfırlama
Kaykay
DJ Sistemi
Food Jobs
Bağımlılık Scripti
Telsiz
Anim Menü
PD Dispatch
Speaker Sistemi
MDT
Galeri
Su Silahı
Gerçekci Yemek Yeme Sistemi
Police Job
FPS Menü
Hava Durumu
Chat
Paketimizin resmon değeri ortalama 0.40 , 1.5 olup, 300 oyuncuya kadar stabil şekilde çalışabilecek kapasitededir. Sunucuda FiveGuard ve Electron AntiCheat aktif olarak kullanılmaktadır.
Komple paket fiyatı: 350 Euro
Bu fiyata, güncellenmiş Baby Mods kıyafet paketi dahildir. Baby Mods ile resmi bir anlaşmamız bulunmaktadır.
Alternatif fiyatlandırmalar:
- Güncellemesiz Baby Mods kıyafet paketi ile: 310 Euro
- Kıyafet paketi olmadan, yalnızca paket: 280 Euro
Paket hakkında genel olarak:
Bu paket, sıfırdan kurulumla uğraşmak istemeyenler için tamamen hazır bir altyapı sunar. Departmanlar, ekonomi sistemi, sosyal işletmeler ve sunucu için gerekli tüm temel ve gelişmiş sistemler eksiksiz şekilde kuruludur. Paketi satın aldıktan sonra direkt Sunucuyu Açabilirsiniz.
Discord Sunucum :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.