Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Web Panel 🚀 TurSoftware | FiveM Sunucunuz İçin Profesyonel Web Çözümleri | SPONSORLUK

devran403

Deneme Moderatör
D-Mod
Merhaba FivemTürk Topluluğu,

TURSOFTWARE olarak, sunucunuzun kurumsal kimliğini oluşturacak, oyuncularınıza güven verecek ve yönetim yükünüzü hafifletecek profesyonel web altyapıları hazırlıyoruz. Standart scriptlerin ötesinde, tamamen sizin isteklerinize göre şekillenen PHP & SQL tabanlı, Discord entegreli modern web siteleri tasarlıyoruz.

Sunucunuzun sadece oyun içinde değil, web tarayıcısında da kusursuz görünmesini sağlıyoruz.

🔥 GENEL ÖZELLİKLER​

✅ Modern & Responsive Tasarım: Telefon, tablet ve bilgisayarda kusursuz çalışan, sunucunuzun renklerine özel (Dark/Light) modern arayüzler.
✅ Discord ile Giriş (Oauth2): Kullanıcılarınız siteye Discord hesaplarıyla tek tıkla bağlanır. Profil fotoğrafı, ID ve kullanıcı adları otomatik çekilir.
✅ Özel Panel Ve Özelleştirme İmkanları !
✅ Yönetim Paneli: Site üzerindeki tüm içerikleri, haberleri, duyuruları ve kullanıcıları kod bilmeden yönetebileceğiniz gelişmiş admin paneli
✅ Otomatik Loglama & Webhook: Sitede yapılan işlemler (girişler, başvurular, güncellemeler) anında Discord kanalınıza log olarak düşer.
✅ Yüksek Güvenlik: SQL Injection korumalı, optimize edilmiş güvenli altyapı.
✅ Ücretsiz Kurulum: SQL Injection korumalı, optimize edilmiş güvenli altyapı.
✅ Ekstra Ücret Yok: Web Siteniz Tarafımızca Barındıırlır, Açık Kaynak Değil, Aylık Şeklinde Sağlanmaktadır.

🚀 SADECE SUNUCU SİTESİ DEĞİL!​

Biz sadece basit bir tanıtım sitesi yapmıyoruz. Sunucunuzun ihtiyacına göre özelleşmiş departman ve yönetim modülleri de sunuyoruz:

👮 Legal Birim Panelleri: Emniyet (EGM/LSPD), Jandarma veya EMS birimleriniz için özel yönetim panelleri. (İçtima, sicil takibi, rütbe yönetimi, Web Portal)
📝 Gelişmiş Başvuru Sistemleri: Whitelist, Yetkili veya Rol başvurularını web üzerinden alın.
📊 Karakter & Rol Entegrasyonu: Oyun içi verilerle entegre çalışan sistemler.
🖥️ Oyun İçi Ve Web İle Entegreli MDT Sistemleri.

🤝 ÇALIŞMA MODELLERİMİZ​

• Ücretli Kurulum: İstediğiniz özelliklerdeki sistemi anahtar teslim olarak hazırlar ve teslim ederiz.
  • Sponsorluk: Vizyonu geniş, potansiyeli yüksek projelerde Sponsorluk (Partnerlik) görüşmelerine açığız.
📞 İLETİŞİM
-- DİSCORD :
narved44 &

DEMO VE DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN DİSCORDDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
TUR SOFTWARE

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//