Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Tanıtım Türkiyede İlk POS Cihazı Scripti

56Roleplay

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
www.youtube.com
Hepinize merhaba dostlar, 56 Roleplay olarak yeni ürettiğimiz POS cihazı scriptimizden bahsedeceğim.

Kısa Öztanıtım : 20 Yaşlarında biri "Yönetim Bilişim Sistemleri" diğeri ise "Muhasebe" Okuyan iki genç olarak 2018'den beri FiveM sektöründe oyuncu olarak bulunmaktayız.
Ara ara sunucu sahipliği yapsak bile genel olarak oyuncuyduk, temel c++ bilgimiz olduğundan dolayı sektörede meraklıydık. Bu nedenle son bir karar alarak,
56 Roleplay'i Kurmaya karar verdik.

Script YouTube Tanıtım Videosu :

Tamamiyle sıfırdan kendimiz yazdığımız hiç bir şekilde herhangi bir zeka'dan destek almadığımız scriptimizin tanıtım videosuda mevcut,
Script sadece 56 Roleplay'de kullanılacaktır. Satışa açık değildir.

Script hakkında ;

- Pos cihazı itemine sahip olmak şartıyla, kullandığınızda ekranınıza menü açılır.

1776282717352.png

- Pos cihazını dilediğiniz gibi ekranda sanki bir browsermış gibi hareket ettirip konumlandırabilirsiniz.
- Müşteriden talep edeceğiniz rakamı ekrana yazıp onaylayarak müşteriye gönderiyorsunuz.

1776282873725.png

- Müşterinin 2,5 metre yakınınzda olması gerekmektedir.
- Müşteri ödemeyi onaylarsa ücret banka hesabınıza aktarılır.
- Tebrikler siftahınızı yaptınız.

56 Roleplay 2 Hafta içerisinde kesin tarihi belli olmaksızın açılacaktır.
Ekip Alımlarımız aktiftir, Açılışa özel ekiplere işletmeler ücretsizdir. (POS cihazını kullanaileceksiniz.)
Sizde bu Scriptin tadını çıkarıp ve daha çok örneği olmayan scriptide yaşamak için :

Başarılı görünüyor ama büyük ihtimalle yapay zeka yapmış nedenini sorarsanız fivem' kodlarkene yapay zekalar Flexleri düzgün yapamazlar ilk açılışta 0,1 0,2 saniyelik ortada başlatıyor bu sorundan kaynaklıdır.

Başarılı görünüyor ama büyük ihtimalle yapay zeka yapmış nedenini sorarsanız fivem' kodlarkene yapay zekalar Flexleri düzgün yapamazlar ilk açılışta 0,1 0,2 saniyelik ortada başlatıyor bu sorundan kaynaklıdır.
Övgünüz için teşekkürler, yapay zeka konusunda sadece .js kısmında minik bir hata alıyodum onu çözmekte yardım aldım. Belkide evet o minik reflection ondandır.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//