Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

🇹🇷 [TR] KARA ROLEPLAY | İstanbul Sokaklarında Yeni Bir Devir! | Sosyal RP & Gerçekçi Ekonomi

KaraRP

Üye
FT Kullanıcı
"Bir Dünya, Seni Bekliyor..."Sıradan roleplay sunucularından sıkılmadın mı? İstanbul'un o eşsiz gece manzarasını arkana alıp, gıcır gıcır bir aracın ile köprüden geçerken rüzgarı hissetmeye hazır ol. Kara Roleplay, Türk temalı yapısı ve benzersiz sistemleriyle kapılarını açıyor!

🏙️ Sunucu Hakkında​

Kara Roleplay, tamamen oyuncu odaklı, sosyal rolü (Social RP) ve gerçekçi hayat simülasyonunu en üst düzeyde yaşatmak için tasarlanmış Türk konseptli bir FiveM sunucusudur.

Yönetim ekibimiz her zaman aktif, adil ve dostanedir. Burada "pay-to-win" (öde ve kazan) mantığına yer yok; sadece kaliteli rol, sıkı dostluklar ve unutulmaz anlar var!

✨ Neden Kara Roleplay? (Öne Çıkan Özelliklerimiz)​

• 👥 Sosyal Sunucu & Dostane Topluluk: Yeni insanlarla tanış, kendi ekibini kur, raconunu kes ya da sadece kahvede oyna! Her zaman aktif ve eğlenceli bir topluluk seni bekliyor.
  • 🎭 Gerçekçi Rol Deneyimi (Hard-To-Medium RP): Gerçekçi ekonomi ve detaylı legal/illegal sistemlerle kendi hikayeni en ince ayrıntısına kadar yaşa.
  • 🚗 Araç ve Modifikasyon Dünyası: Sunucumuzda yer alan özel yapım (custom) yerli ve yabancı araçlar (özellikle asfalta fısıldayan BMW'ler!) ve gelişmiş modifikasyon seçenekleriyle tarzını konuştur.
  • 🎉 Özel Etkinlikler: Konvoylar, illegal yarışlar, mahalle turnuvaları ve her hafta değişen etkinliklerle sunucuda aksiyon hiç bitmiyor.
  • 🏠 Gelişmiş Ev & İşletme Sistemleri: Gelişmiş ev kiralama/satın alma sistemi, meslekler, detaylı market ve depo sistemleriyle kendi imparatorluğunu kur.

🛠️ Teknik Altyapı & Scriptler​

Gereksiz optimizasyon sorunlarına son verdik! Yüksek FPS garantili, tamamen optimize edilmiş ve Türk temasına uyarlanmış özel QB-Core altyapımızla kesintisiz bir oyun deneyimi sunuyoruz:

• Türkiye sokaklarına özel tabelalar, yerelleştirilmiş mekanlar ve yerli işletmeler.
  • Sorunsuz çalışan, meslek sistemleri
  • Gelişmiş F3, Envanter ve modern telefon scripti.
  • Metropolitan tarzı, İstanbul esintili harita düzenlemeleri.

⚡ YETKİLİ VE EKİP ALIMLARIMIZ AKTİF! (KADROMUZA KATIL) ⚡

"Sadece oynamakla kalma, bu büyük projenin bir parçası ol!"Kara Roleplay ailesini büyütüyor! Sunucumuzun adil, düzenli ve eğlenceli kalmasını sağlayacak, oyunculara rehberlik edecek yeni çalışma arkadaşları arıyoruz.
🛡️ Aradığımız Pozisyonlar:

• Rehber (Helper): Oyuncuların sorularını yanıtlayacak, onlara yol gösterecek sıcakkanlı dostlar.
  • Destek Ekibi (Support): Kayıt ve destek odalarında aktif rol alacak, sorun çözen pratik zekalar.
  • Sosyal Medya & Tanıtım Sorumluları: Sunucunun sesini daha çok kişiye duyuracak kreatif beyinler.
  • Oyun İçi Yönetim (Admin/Mod): Rol kalitesini denetleyecek, kurallara hakim, adil yöneticiler.
💼 Bize Ne Katabilirsin, Biz Sana Ne Sunuyoruz?

• Yaş Sınırı: +18 yaş ve üzeri, olgun ve saygılı yönetim anlayışına sahip adaylar önceliğimizdir.
  • Deneyim: Daha önce yönetimde yer aldıysan harika, ancak "ben bu işi öğrenmek ve kendimi geliştirmek istiyorum" diyorsan sana kapımız her zaman açık.
  • Neden Biz? Toxic ortamdan uzak, emeğinin değer gördüğü, her kararın ortak alındığı demokratik ve profesyonel bir yönetim ekibi sunuyoruz.
Nasıl Başvurursun? Discord sunucumuza gelip #yetkili-başvuru kanalından ya da destek talebi (ticket) açarak yönetim ekibimizle doğrudan iletişime geçebilirsin!

📢 BİZE KATIL!​

Kendi hikayeni yazmaya ve efsaneler arasına adını yazdırmaya hazır mısın? Tek tıkla aramıza katıl ve bu eşsiz maceranın bir parçası ol!

• 🔗 Discord Adresimiz:
  • 🚀 Sunucu Durumu: Kayıtlar ve Whitelist alımları aktif!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//