Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Yetkili Olmak İstiyorum Ticket Canavarı ve Yönetici

squid2devv

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba,

FiveM platformunda uzun vadeli görev alabileceğim, aktif oyuncu kitlesine sahip, whitelist sistemi bulunan ve gelişim hedefleri olan bir sunucuda Üst Yönetici veya Yetkili Sorumlusu pozisyonu arıyorum.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki benim amacım yalnızca bir yetki almak veya yönetim kadrosunda isim sahibi olmak değildir. Ben bir sunucuya katıldığım zaman o sunucunun gelişimi için sorumluluk alır, eksiklerini analiz eder, yönetim süreçlerini düzenler ve gerektiğinde inisiyatif kullanarak çözüm üretirim. Bir sunucunun başarısının yalnızca teknik altyapıyla değil, güçlü ve disiplinli bir yönetim kadrosuyla mümkün olduğuna inanıyorum.

Yetkili yönetimi konusunda oldukça titiz çalışırım. Yetkililerin performanslarını takip etmek, ekip içi düzeni sağlamak, yeni yetkilileri eğitmek, raporlamak, şikayetleri değerlendirmek ve yönetim süreçlerini profesyonel şekilde yürütmek benim için günlük işlerin bir parçasıdır. Gerektiğinde sert, gerektiğinde yapıcı olabilen ve ekip yönetimini bilen biriyim.

Bunun yanında yazılım geliştirme ile de aktif olarak ilgileniyorum. Developer olarak çeşitli projelerde görev aldım ve teknik konularda yönetime katkı sağlayabilecek bilgiye sahibim. Sunucunun ihtiyaçlarına göre sistem geliştirme, mevcut sistemlerin analiz edilmesi, hataların tespit edilmesi ve çözüm süreçlerinde destek sağlayabilirim. Bu sayede sadece yönetim tarafında değil, teknik tarafta da sunucuya değer katabilecek bir pozisyondayım.

Aradığım sunucu özellikleri:
• Aktif ve oturmuş bir oyuncu kitlesine sahip olması,
• Whitelist sisteminin bulunması,
• Yönetimin ciddi ve profesyonel olması,
• Uzun vadeli hedeflerinin olması,
• Yetkililere gerçekten sorumluluk verilmesi.

Eğer sunucunuzda güvenilir, disiplinli, sorumluluk almaktan kaçmayan ve gerektiğinde yönetimin yükünü hafifletebilecek birini arıyorsanız doğru ilanı okuyorsunuz. Birçok kişi yetki ister, ancak çok az kişi aldığı yetkinin sorumluluğunu taşır. Ben sorumluluk almaktan çekinmeyen taraftayım.

Sunucunuzu emanet edebileceğiniz, düzeni sağlayabilecek, ekip yönetebilecek ve aynı zamanda teknik konularda katkı sunabilecek bir yönetici arıyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.

Ciddi ve uzun vadeli teklifler için özel mesaj kutum her zaman açıktır.

İyi forumlar.

discord: mentalitem

daha hızlı iletişim için fivem türkten de dm oluşturabilirsiniz.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//