Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru Sunucu Kurma Masrafı?

arwinn2

Üye
FT Kullanıcı
Arkadaşlar selam,

Yaklaşık 1-2 aydır aklımda, FiveM'de profesyonel bir giriş yapabileceğim, büyük çaplı bir RP sunucusu kurmak var. Hedefim; PWUC, BozRP, İstanbulRP, RaconRP gibi bilinen sunucular düzeyinde, kaliteli ve sürdürülebilir bir yapı kurmak.

Şu anda detaylı bir masraf listesi oluşturmaya çalışıyorum. Çalışan giderlerinden tutun da profesyonel scriptlere kadar her şeyin yer aldığı kapsamlı bir tablo hazırlamak istiyorum.

Bu konuda bilgisi olan ya da büyük çaplı bir sunucunun sahibi olan biri varsa, yardımcı olabilir mi?

DF
Sunucu açma serüveninizde sizlere yol arkadaşlığı yapmaktan memnuniyet duyarız. İmzamda bulunan Discord sunucumuza katılarak bir destek talebi oluşturmanız halinde, sürecin başından sonuna kadar sizlere detaylı şekilde yardımcı olabiliriz.

DF
Arkadaşlar selam,

Yaklaşık 1-2 aydır aklımda, FiveM'de profesyonel bir giriş yapabileceğim, büyük çaplı bir RP sunucusu kurmak var. Hedefim; PWUC, BozRP, İstanbulRP, RaconRP gibi bilinen sunucular düzeyinde, kaliteli ve sürdürülebilir bir yapı kurmak.

Şu anda detaylı bir masraf listesi oluşturmaya çalışıyorum. Çalışan giderlerinden tutun da profesyonel scriptlere kadar her şeyin yer aldığı kapsamlı bir tablo hazırlamak istiyorum.

Bu konuda bilgisi olan ya da büyük çaplı bir sunucunun sahibi olan biri varsa, yardımcı olabilir mi?
Discord: vortexu0 eğer ulaşırsan senle detaylı oılarak ilgilenebilirim her konuda elimizde satılık sunucuda var kaliteli

DF
Merhabalar, detaylı bilgi için konumuza göz atabilir & konumuz üzerindeki iletişim seçenekleri aracılığı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz efendim.

DF
minimum masraf 3k civarı çıkıyor tabi ki scriptleri kendin yaparsan. Ama diyorsan ki ben bilmem etmem sana nelere para ödemen gerektiğini anlatayım. Paket, Key, lb-phone vb scriptler, makine yani 2. seçenecekte minimum 8k gider en düşük bütçe halidir bu işin içine developer hizmetini katmadım

DF
minimum masraf 3k civarı çıkıyor tabi ki scriptleri kendin yaparsan. Ama diyorsan ki ben bilmem etmem sana nelere para ödemen gerektiğini anlatayım. Paket, Key, lb-phone vb scriptler, makine yani 2. seçenecekte minimum 8k gider en düşük bütçe halidir bu işin içine developer hizmetini katmadım
kendin script yazman gereken pek birşey yok özel şeyler istiyorsan mecbur developer alacaksın veya kendin öğreneceksin. scriptlere para vermene gerek yok insanlardan key alabilirsin içinde scriptleri olan güzel keyler aylık güzel fiyata bulunuyor ordan alarak masrafını düşürebilirsin

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//