Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Sunucu/Ekip arıyorum +18

Platche

Üye
FT Kullanıcı
23 yaşındayım genelde hard veya sosyal rol yapıyorum 500 civarı saatim var. Aktifliği olan bi sunucu arıyorum. +18 alımı olan zigot dolu olmayan bi sunucu arıyorum.
ayriyeten düzgün ekibi olan ekibine oyuncu arayan varsa onlara da katılabilirim. Genelde illegal rol yapıyorum.
iletişim dc: mehmet_0100

DF
Öncelikle , sunucumuzda hard,medium,low gibi terimler kullanılmamakta tamamen realistik bir tema olmakta. Sunucumuz daha önce v1 sezonu geçirdi ve hali hazırda bir belirli kitleye sahip , bir süreç geçtikten sonra v1 sezonunu kapattık ve bir süre bu duruma ara verdik . Bu durum fazlada sürmedi genel fivem camiasında oynayan aslında bir ekip , birer oyunculardık son zamanlarda her önüne gelenlerin sunucu açması açılan sunucularda saçma saçma terimler saçma saçma kurallar , donate alan adamın bizlerden daha üstün olması , sürekli bir vaad verilip oyuncu oyalanması gibi gibi durumlardan çok sıkıldık ve bu durum üzerine sunucuyu gelişmiş bir şekilde tekrardan açmaya karar verdik. Peki bizim bu sunuculardan farkımız nedir, kısa bizler yapamayacağımız şeyleri insanlara vaad olarak vermiyoruz direkt olarak yapamadığımızı dürüst bir şekilde söylüyoruz neden? çünkü kimsenin bir umuda bağlayıp rol yapmasını istemiyoruz , bir diğer konu destek konuları bizim sunucumuzda destek sitemi yok, bizim bu durumlarda oyunculardan istediğimiz ticket açarak olayın pov ve kişinin idsini atması. Bu şekilde hızlı ve daha iyi çözümlü bir yoldan ilerliyoruz çünkü bizlerde saatlerce sonu belli olmayan desteklerden sıkıldık. Sunucumuzda donate sistemi yok , daha doğrusu sunucumuzda pay to win yok lakin bağış ve skin , ve abonelik şeklinde durumlar var bunlarda genel olarak sunucunun daha iyi olması için bu yapılan bağışlar ve destekler herhangi bir şekilde oyuncuyu öne geçirmeyen sistemler. Bizim kuruluş amacımız bunlar oyunculardan istediğimiz ise realistik şekilde rol yapmaları , oyuncuların hiç bir şekilde rollerine karışmıyoruz her hangi bir admin spaecte atıp başınızda bekleyip hatalı /do /me den size uyarı vermiyor . gg./santosvibe yazarakta detaylıca inceleyebilirsiniz yada bizlerle sesli bir şekilde görüşebilirsiniz.
gg./santosvibe

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//