Grubunuzu Tanıtın
-Grubumuzda her rolü düzgünce yapabilen arkadaşlarımız mevcut. Girdiği her rolü layığı ile yapabilecek kapasitede bir grubuz. Grubumuzun kemik kadrosu 4 kişi ama bizimle oyun oynamayı seven dostlarımızla birlikte 30 kişiye çıkabilyoruz. Önceden sunucu açtığımız için çevremiz geniş.
İstediğiniz Özellikler
-Yönetim kadrosunun eşit,adil ve ilgili olması ilk tercihimiz lafta ilgiliyiz eşit davranıyoruz diyen yönetim ekipleri lütfen konuya yorum bile atmasın.
-Düzgün bug olmayan scriptler.
-Zırt pırt restart atılmaması.
-Pay To Win sunucuların olmaması.
-Admin kadrosunun rol pasını bilmesi ve yapabilmesi.
-Userların rolsel bir meslek isteği olunca değerlendirilmesi.
-Her olayın discord üzerinden destek kanallarında çözülüp role back olmaması.
-Legal ve illegal sistemlerin mesleklerin oturmuş ve düzenli bir yapıda olması.
Son Düzenleme & Notlar
-Grup olarak her rolün altından kalkabiliyoruz. İmkan verilince rolsel olarak yapamayacağımız hiç bir rol yoktur. Grubumuz mekanik, araç parçalama, kara para aklama ve emlak satışı rollerinde oldukça bilgili ve tecrübelidir.
İletişim için Discord adreslerimiz;
Emirr#4726
Ortega#1367
-Grubumuzda her rolü düzgünce yapabilen arkadaşlarımız mevcut. Girdiği her rolü layığı ile yapabilecek kapasitede bir grubuz. Grubumuzun kemik kadrosu 4 kişi ama bizimle oyun oynamayı seven dostlarımızla birlikte 30 kişiye çıkabilyoruz. Önceden sunucu açtığımız için çevremiz geniş.
İstediğiniz Özellikler
-Yönetim kadrosunun eşit,adil ve ilgili olması ilk tercihimiz lafta ilgiliyiz eşit davranıyoruz diyen yönetim ekipleri lütfen konuya yorum bile atmasın.
-Düzgün bug olmayan scriptler.
-Zırt pırt restart atılmaması.
-Pay To Win sunucuların olmaması.
-Admin kadrosunun rol pasını bilmesi ve yapabilmesi.
-Userların rolsel bir meslek isteği olunca değerlendirilmesi.
-Her olayın discord üzerinden destek kanallarında çözülüp role back olmaması.
-Legal ve illegal sistemlerin mesleklerin oturmuş ve düzenli bir yapıda olması.
Son Düzenleme & Notlar
-Grup olarak her rolün altından kalkabiliyoruz. İmkan verilince rolsel olarak yapamayacağımız hiç bir rol yoktur. Grubumuz mekanik, araç parçalama, kara para aklama ve emlak satışı rollerinde oldukça bilgili ve tecrübelidir.
İletişim için Discord adreslerimiz;
Emirr#4726
Ortega#1367