*Kemik kadrosu 4 kişi olan ve yavaş yavaş büyüyen bir EMS ekibi kurduk, sunucu arıyoruz.
*Ekibimizdeki herkesi 1000+ saat fivem tecrübesi var ancak bu tecrübe EMS'de değil diğer legal rollerde (LSPD , LSSD , LSDOJ) o yüzden bu sunucu EMS tecrübesi kazanmamız için önemli rol oynayacak.
*Ekipteki 4 kişinin de detaylı karakter hikayesi hazır, kendi hikayelerimize ve sunucunun hikayesine önem vermekteyiz.
════════════════════════════════════
✦ . ⁺ . ✦ . ⁺ . ✦ . ⁺ . ✦ . ⁺ . ✦ . ⁺ . ✦ .
*EMS'si tamamen boşta veya EMS yönetimini tamamen devralabileceğimiz ( Başımızda bir Legal Manager olacak pektabi) bir sunucu bakıyoruz.
*Online sayısı veya yeni açılmış olması çok fark etmiyor ancak 10+ olması yeterli olur.
*GunRp'li LowRP dönen sunucularla ilgilenmiyoruz ekibin yaş skalası 22-26 arası
*Sunucu adminleri öngörüşme için discord üzerinden bana yazabilir :
discord kullanıcı adım : tulcus
*Ekibimizdeki herkesi 1000+ saat fivem tecrübesi var ancak bu tecrübe EMS'de değil diğer legal rollerde (LSPD , LSSD , LSDOJ) o yüzden bu sunucu EMS tecrübesi kazanmamız için önemli rol oynayacak.
*Ekipteki 4 kişinin de detaylı karakter hikayesi hazır, kendi hikayelerimize ve sunucunun hikayesine önem vermekteyiz.
*EMS'si tamamen boşta veya EMS yönetimini tamamen devralabileceğimiz ( Başımızda bir Legal Manager olacak pektabi) bir sunucu bakıyoruz.
*Online sayısı veya yeni açılmış olması çok fark etmiyor ancak 10+ olması yeterli olur.
*GunRp'li LowRP dönen sunucularla ilgilenmiyoruz ekibin yaş skalası 22-26 arası
*Sunucu adminleri öngörüşme için discord üzerinden bana yazabilir :
discord kullanıcı adım : tulcus