Merhaba!
Profilini ve yazdıklarını okudum, kendi hikayelerini kurmayı seven, saygısız/low RP tayfaya tahammülü olmayan biri olarak tam ne istediğini net ifade etmişsin. Helal olsun, uzun ara sonrası dönüşte "gerçek sosyal RP" aramak en mantıklısı zaten. Gun RP hortlatılmasın, deli gibi silah patlamasın, ADK'cı maymunlar olmasın, donate cayır cayır adam vursun olmasın, aile/çete yardımı/paslaması sıfır olsun – anladım, mideni bulandıran her şeyden uzak durmak istiyorsun. Amacın eğlence + kaliteli rol katkısı, mekanik tarafı da bonus
(özel script'li olursa efsane).
Biz
FusionV Roleplay'te tam senin tarif ettiğin profile uyuyoruz, neden mi kriterlerine göre tek tek açıklayayım:
- Sosyal RP Odaklı, Gun RP Değil: Yeni nesil kasaba konsepti – kalıcı dünya, gerçekçi günlük hayat, sosyal etkileşimler (komşuluk, iş ilişkileri, doğal hikaye akışı) ön planda. Her dakika silah patlamaz, sunucuya girer girmez ADK/rehine yapılmaz – herkes rolüne göre davranır. Illegal taraf var ama aşırıya kaçmadan (küçük suçlar, organize olmayan gruplar), silah/çatışma nadiren ve rol gerektikçe. Tam "deli gibi eğlenirken sosyal rol döndürme" modu: Araç modifiye et, mekanik dükkanında müşteriyle muhabbet et, kendi hikayeni kur – gun yerine sohbet ve etkileşim kazanır.
- Aile/Çete/Mafya/Baron Yok, Paslama/Silah Admin Paslaması Sıfır: Ezbere aileler, "gel bize katıl" baskısı, admin paslı silah/rol yok – tamamen oyuncu emeğine ve rol kalitesine dayalı. "Elimde satılık köprü var" muhabbeti burada olmaz, herkes eşit başlar, donate/P2W sıfır (ücretsiz, hiçbir şey için para yok). Rolü admin paslamaz, izlemez – doğal akar. (Ben adminim rol olarak engelli rolü yapıyorum sadece eğlence için sen düşün artık)
- Mekanik Rolü İçin Mükemmel: Arabalarla haşır neşir biri olarak bayılacaksın – tamamen özel script'ler (standart FiveM yok, %100 sıfırdan yazılmış, optimize/bugsuz). Mekanik işleri gerçekçi: Araç tamiri, modifiye, nitro, engine swap, detaylı hasar sistemi, tow truck animasyonları vs. Farklı ve immersive script'ler var – kendi rolünü kurup dükkanını büyüt, müşteri çek, hikaye yarat. Eğer mekanik yaparsan sunucunun en keyifli rollerinden biri olur.
- Saygı & Kalite: +20 yaş sınırı (saygısız/low RP gelmez), OOC sıfır tolerans, drama yok. Topluluk küçük ama öz – kaliteli oyuncular kalıyor, herkes birbirini tanıyor. Yeni yönetimle beta'da (2026 başı stabil), yardımcı kadro 7/24 online. Senin gibi veteran'lar arıyoruz – rol katkınla hikayeleri zenginleştirirsin.
- Teknik Taraf: Yüksek FPS optimizasyonu (özel paket), yayıncı dostu (eğer açarsan clip'lerini paylaşırız), immersive MLO'lar, ses/animasyon detayları – sıkılmak imkansız.
Tek başıma gel, kendi hikayeni kur – ister mekanik dükkanı aç, ister sosyal roller döndür, ister ufak illegal işler yap. Büyük roller peşindeysen burası tam yer: Kalabalık chaos yok, herkes eğlence odaklı.
Hemen gel dene: