Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

[Sponsorluk] FiveM Sunucularına Özel Gelişmiş Bot Desteği |

metecode

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
metehanstudio.com
Discord
mete52
Selamlar herkese,

Ben Mete. Yaklaşık 6 yıldır bu sektörün içindeyim; Discord bot geliştirme, tasarım ve web hizmetleri üzerine çalışıyorum. Bugüne kadar 200'den fazla referansa ulaştım ve Discord üzerinde onaylanmış (verified) global bir botun geliştiricisiyim.

Yakın zamanda FiveM sunucuları için özel olarak hazırladığım, piyasaya yeni süreceğim kapsamlı Discord bot ürünüm için 1-2 adet aktif sunucuya sponsor olmak istiyorum.

Neden sponsor oluyorum?

Temel amacım, botun stabilitesini gerçek ve yoğun bir yük altında test etmek, aynı zamanda da kaliteli projelere teknik destek sağlamaktır. Bahsettiğim bot; sunucunuzun kayıt, guard, moderasyon, IC ve kullanıcı yönetimi gibi tüm ihtiyaçlarını tek başına karşılamaktadır.

Aradığım sunucu özellikleri:
  • Yeni açılmış veya "açılacak" aşamasında olmayan, hali hazırda kurulu düzeni bulunan,
  • Belirli bir oyuncu kitlesine sahip ve aktifliği olan,
  • Yönetim ekibiyle hızlı ve sağlıklı iletişim kurabileceğimiz projeler.
Metehan Studio çatısı altında geliştirdiğim bu ürünle ilgilenen ve iş birliği yapmak isteyen arkadaşlar konu altından veya doğrudan Discord üzerinden benimle iletişime geçebilirler.

Web:
Discord:
Discord: mete52

İyi forumlar dilerim.

Kendisinin botları çok güzel. Ayrıca uzun zamandır Global botu olan MetuS u discord sunucularımda kullanıyorum.
+rep

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//