Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Sözde Developer'ın Sözde Dandik Paketi

javascript bilmeden sıfırdan script yazılır demeside iyiymiş

DF
Avexdan satın aldığım paketi bedava dağıtacağım beyler ama işinizi görmez boşa para vermeyin karşınıza gelirse ben bedava veririm

DF
Olum şakamısınız ya Allah aşkına şöylelerine para veriyorsunuz bunlarda kendini bir şey sanıyor git kendin öğren şu işi yazma git ordan burdan topla scriptleri Türkçeleştir kullan %100 bilmene gerekmi var ki , neyse açılan bilmem kaçıncı dolandırıcılık konusu İyi Forumlar.

DF
Ne yazikki böyle 2019 2020 yıllarında aktif olarak kendi sunucuma paket yapıyodum öğrenmek icin gelenlere paketi kurmayı vs sc düzenlemeleri gösteriyodum basit olan şeyleri birde ne göreyim 1 hafta sonra flan dc acıklamalarında paket satılır dev lik yapılır gibi yazılar eminim piyasa şu anda bile böyle kişiler ile dolu

DF
Ne yazikki böyle 2019 2020 yıllarında aktif olarak kendi sunucuma paket yapıyodum öğrenmek icin gelenlere paketi kurmayı vs sc düzenlemeleri gösteriyodum basit olan şeyleri birde ne göreyim 1 hafta sonra flan dc acıklamalarında paket satılır dev lik yapılır gibi yazılar eminim piyasa şu anda bile böyle kişiler ile dolu
paket satiyorum

DF
Kanka basti scriptler olabilirmi bahsetmek istediğim? :D

lua html css bilgini belirtmişsin basit scriptleri sadece lua ile yapabilirsin javascript bilmiyorsan html veya css bilgin bi işe yaramayacaktır yeni gördüğüm için uzun zaman sonra yazdım

DF
Ama kardeşim biraz araştırın sizde piyasayı sorun soruşturun yani :) Dünkü çocuklara paranızı kaptırmayın böyle. İşini bilen profesyonel bir portfolyosu bulunan insanlar ile iş yapın. Üzgünüm ama o parayı unut :confused:

DF
Ama kardeşim biraz araştırın sizde piyasayı sorun soruşturun yani :) Dünkü çocuklara paranızı kaptırmayın böyle. İşini bilen profesyonel bir portfolyosu bulunan insanlar ile iş yapın. Üzgünüm ama o parayı unut :confused:
DoğukanBaran 2 geldi la pp aynı OASFJNPIKŞHIPASJLNASJILOPG

DF
Arkadaşlar, 200-300 lira daha az vereceğim diye güven vermeyen insanlarla iş yapmanızın sonuçları her daim böyle olacaktır, fazla bir şey beklemeyin.

DF
maymun sıfırdan script yazılır yazmış keşke bi tane örnek atsa

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//