Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Ekip Arıyoruz Sosyal Rol Arkadaşı Arıyorum !

RagerT

Üye
FT Kullanıcı
Bir kısmınızın 2018 Fivem'ini özlediğinizi biliyorum. Bu yüzden dolayı bu konuyu açma gereksinimi duydum. Normal şartlarda sunucuda oynayan bir oyuncu olarak kendi adıma hem reklam hem de daha fazla rol keyfini çıkarmak için bu konuyu açıyorum.

Fivem üzerinde görece kaliteli sunucularda illegal ve legal roller yaptım. Her sunucuda da admin ekiplerine her zaman fikirlerimi sunmuş bir insanım. Bir kısmı dinlendi bir kısmı dinlenmedi ama sonuç hep aynıydı her geçen sene bir öncekine göre daha kötü bir roleplay deneyimi... Bunu Fivem'in oyuncu kitlesine yoruyorlar ancak kimse rol yapmayı bilerek doğmuyor ve bu çok kolay öğrenilen bir şey. Topluluklar veya sunucular rağbet gördüğü zaman bu tarz durumlarda oyunculara öğretmektense banlamayı tercih ediyor. Kısacası çark her zamanki gibi devam ediyor. Kalitesi düşük sunucular ve oyuncu grubundan şikayet eden yönetimler.

ZynV ile alakalı ilk dikkatimi çeken şey sunucuda ilk defa Fivem oynayan insanların çok fazla olması ve hepsininde yönetimin kendileriyle fazlaca ilgilendiklerini söylemesiydi. Haliyle Fivem'i bırakmış birisi olarak bir bakış atmaya karar verdim ve uzun süre sonra Sosyal RP'den keyif aldığımı farkettim. -Rol yapmayı özlemiş olabilirim tabii- Kendime özgü bir karakter oynuyorum genel olarak sunucudaki kötü karakter rolünü üstleniyor, siyaset ve insanları birbirine düşürmek temel amacım. Win almak ana amacım değil, maksat rol paslamak keyif almak. Sunucunun geniş bir admin kadrosu olduğu için de bu rol paslarını alabiliyorum.

Bu durumda benle benzer kafadaki insanlarla bir grup kurabileceğimi düşünüyorum. Bunun için bir sınır yok hatta kendi bir ekibiniz varsa gelmeniz daha iyi olur benim rollerimde keyiflenir. Sonuç olarak ne kadar fazla ekip o kadar kolay siyaset rolleri. Bu rolleri yayınlarda yapmaya çalışıyorum hem de kendi Roleplay algımı insanlara anlatmaya çalışıyorum. Derdim bir şeyleri değiştirmek değil sadece benim gibi insanları bulup bir araya getirmek.

Herhangi bir yaş veya bir şartım yok. Sadece sosyal - illegal rp'de dengeli bir anlayışınız varsa keyif alacağınıza eminim. Aynı şekilde sunucuda hikayeli admin rol pasları da var. Diğer oyuncuların yayınlarından takip edebilirsiniz.

Gördüğüm kadarıyla PD - EMS - Avukat - Doj - İllegal ekipler konusunda sunucunun bir açlığı var. Hali hazırda güzel bir ortam varken denemenizi tavsiye ediyorum. Belki bir nebze Fivem açlığınızı giderebilir. Sunucu beta aşamasında yakın zamanda çıkacak, başvuruları açık. Daha bir şey başlamadan rollerinizin temelini atmak için iyi bir zaman.

Eğer başlamaya karar verirseniz kesinlikle Management ile iletişime geçin emin olun her türlü size yardımcı olmak isteyeceklerdir. Onlarda uzun süre bizim gibi oyuncu olarak fivem'de bulundular doğal olarak anlıyorlar.

Benimle beraber oynamak için bana discord üzerinden ulaşabilirsiniz. Ekibin detayları mentalitesi hakkında sohbet edebiliriz. Ekstradan kendi ekibiniz varsa rol içerisinde gerek pas atarak gerek discord üzerinden destek olurum.

Discord ID: lnwlf

Sunucunun ismi: ZynV

Sunucu Websitesi:

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//