Öncelikle hepinize merhaba,
Ben Soft RolePlay'in Founder'ı aynı zamanda Developerıyım. Yanımda 3 arkadaşımla birlikte 1,5 ay önce bu serüvene atıldık. FiveM'deki oyunculuk tecrübemizi yetkili ekibe taşımak istiyoruz. Paketimiz şuan hazır sadece ufak tefek ekonomi ayarları olacak. Discord sunucumuzu kurduk. 15 kişilik yetkili kadromuz hazır. Arkadaş çevremizde bizim sunucumuzu açmamızı bekliyorlar. 20 kişilik bir grup oyuncularımız da hazır.
Bizde bu serüvene 3 öğrenci arkadaş atıldığımız için reklam maliyetleri, VDS, Key ve TeamSpeak masrafları bize biraz yüklü geldi. Bizde bu yolda bize sponsor olacak bir firma arayışındayız. Hem ilerleyen zamanlarda sağlayıcı firmaya reklam olur hem de biz gençlerin hayali gerçekleşmiş olur.
Lafı daha fazla uzatmadan planımı anlatıyorum;
25 Ocak'ta VDS, Key ve TeamSpeak ürünlerine paket kurulacak.
25 Ocak'ta reklam girilecek, ve testlere başlanacak.
1 Şubat 2021'de 15:00'da sunucu özel bir etkinlik ile açılacak.
Karşılayacak firmadan;
Kasma donma yaşamayacağımız bir VDS
64 kişilik Key
64 kişilik TeamSpeak
istiyoruz.
Daha detaylı bilgi almak için
KaJudge#6126
Ben Soft RolePlay'in Founder'ı aynı zamanda Developerıyım. Yanımda 3 arkadaşımla birlikte 1,5 ay önce bu serüvene atıldık. FiveM'deki oyunculuk tecrübemizi yetkili ekibe taşımak istiyoruz. Paketimiz şuan hazır sadece ufak tefek ekonomi ayarları olacak. Discord sunucumuzu kurduk. 15 kişilik yetkili kadromuz hazır. Arkadaş çevremizde bizim sunucumuzu açmamızı bekliyorlar. 20 kişilik bir grup oyuncularımız da hazır.
Bizde bu serüvene 3 öğrenci arkadaş atıldığımız için reklam maliyetleri, VDS, Key ve TeamSpeak masrafları bize biraz yüklü geldi. Bizde bu yolda bize sponsor olacak bir firma arayışındayız. Hem ilerleyen zamanlarda sağlayıcı firmaya reklam olur hem de biz gençlerin hayali gerçekleşmiş olur.
Lafı daha fazla uzatmadan planımı anlatıyorum;
25 Ocak'ta VDS, Key ve TeamSpeak ürünlerine paket kurulacak.
25 Ocak'ta reklam girilecek, ve testlere başlanacak.
1 Şubat 2021'de 15:00'da sunucu özel bir etkinlik ile açılacak.
Karşılayacak firmadan;
Kasma donma yaşamayacağımız bir VDS
64 kişilik Key
64 kişilik TeamSpeak
istiyoruz.
Daha detaylı bilgi almak için
KaJudge#6126

Son düzenleme: