Öncelikle herkese merhabalar, ben bu forum da az yardım isteyen istediğin den cok yardım eden biriyim fakat, (D-MOD olan Cylex) adlı kişi den script desteği satın aldık, bize standart bir paket fiyatından daha fazla bir fiyat söyledi, ve ona rağmen dediklerimizin hatasız eksiksiz olmasını istediğimizi ve bu durumun bizim icin önemli olduğunu söylesekte, verdiği scriptler şunlar : esx_motel, ve dışardan alınmış gemi-yat-soygunları, tamamen kendisinin yaptığını söylediği tırcılık mesleği, ve daha sonra telefon da cıkan sorunlardan dolayı iptal ettirmek isteyince, cevap vermeyip başka bir script verme ihtimalin varmı bunda calışmayan cok şey var dememize rağmen, hicbir şekilde destek vermemiştir, ekstra olarak makinamıza bağlanıp bize dediği cümleler, ya işte cylex_hud'u neden değiştirdin okadar emek verdim 0'dan yazdım tarzında inandırıcılığı bir flash tv edasıyla rol kesmesi, 16 ila 17 yaşın da sözünü tutmayan verdiğimiz paranın hakkını vermeyen fakat insanlara parayla birşeyler satan kişiliktir, acıkcası söylemek gerekirse ona verdiğim parayla paket alıp birleştirme yapsaydım, eminim ki daha iyi sonuçlar elde ederdim hem para veriyoruz, hem de cocuk tribi cekiyoruz kusura bakmayın ama umarım bu konuya bir acıklık getirilir, bu benim ilk şikayetim değil....