Merhabalar oto restart sistemi paylaşmak istiyorum bu sistemi farklı bi oyun platformunda kullandık burda güncel olarak sunucumda kullanmaktayım. Script vs gibi şeylere gerek duymayanlar için ne kadar yararlı olur bilmem ama atmak istedim. Kötü yorumlarınızı kendinize saklayın forumda bi çok kişi script olarak paylaşmış anlatımlar aşşağıda detaylı bir şekilde mevcut video cekemedim kusura bakmayın. İyi forumlar
Öncelikle sizlerle paylaştığım bat dosyasını kendinize göre editleyin
Windowsun arama kısmına makinası ingilizce olanlar "Task Scheduler" Türkçe olanlar ise "Görev Zamanlayıcı" yazıp açılan pençereyi açın
İşaretlediğim bölümleri adımına göre yapın
1.Adım
2.Adım
3.Adım
4.Adım
5.Adım
Vermiş olduğum bat dosyasını seçin
6.Adım
Son Diyip Kayıt Edelim.
Arkadaşlar restart sayılarını yükseltebiliyorsunuz onuda anlatayım sizlere oluşturdugumuz tetikleyici aşşağıdaki fotoğrafta kayıt edilmiş açalım onu
Tetikleyiciler Bölümüne geçip yeni bir tetikleme oluşturun açılan pencerede ayarlar bölümünde sizde "Bir Kez" tiki işaretli olacak onu "Günlük Yapın"
Bu şekilde birden fazla restart atabiliyorsunuz dilediğiniz saate alabilirsiniz günde kaç defa restart atıyorsanız ona göre ayarlayın. Umarım işinize yarar
Öncelikle sizlerle paylaştığım bat dosyasını kendinize göre editleyin
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Windowsun arama kısmına makinası ingilizce olanlar "Task Scheduler" Türkçe olanlar ise "Görev Zamanlayıcı" yazıp açılan pençereyi açın
İşaretlediğim bölümleri adımına göre yapın

1.Adım

2.Adım

3.Adım

4.Adım

5.Adım
Vermiş olduğum bat dosyasını seçin

6.Adım
Son Diyip Kayıt Edelim.

Arkadaşlar restart sayılarını yükseltebiliyorsunuz onuda anlatayım sizlere oluşturdugumuz tetikleyici aşşağıdaki fotoğrafta kayıt edilmiş açalım onu

Tetikleyiciler Bölümüne geçip yeni bir tetikleme oluşturun açılan pencerede ayarlar bölümünde sizde "Bir Kez" tiki işaretli olacak onu "Günlük Yapın"
Bu şekilde birden fazla restart atabiliyorsunuz dilediğiniz saate alabilirsiniz günde kaç defa restart atıyorsanız ona göre ayarlayın. Umarım işinize yarar

Ekli dosyalar
Son düzenleme: