Sunucunuzdaki tamirhane rollerini bir üst seviyeye taşımak, oyuncularınıza tamamen kurumsal ve modern bir web deneyimi sunmak ister misiniz? Müşterilerin Discord üzerinden yorucu süreçlerle uğraşmasını engelleyen, tamamen otomatik ve profesyonel bir web paneli geliştirdim!
Mevcut şablonu sadece 24 saat içinde sunucunuzun adı, logosu ve renk temasına göre tamamen kişiselleştirip anahtar teslim kurulumunu yapıyorum.
Mevcut şablonu sadece 24 saat içinde sunucunuzun adı, logosu ve renk temasına göre tamamen kişiselleştirip anahtar teslim kurulumunu yapıyorum.
Öne Çıkan Özellikler:
- Gelişmiş Servis Kaydı Sorgulama: Oyuncular, kendilerine verilen iş emri numarası ve plaka ile araçlarının güncel onarım durumunu web sitesi üzerinden anlık takip edebilir.
- Detaylı Plaka Geçmişi: Bir plakanın geçmişe dönük tüm periyodik bakım, mekanik onarım ve parça değişim kayıtları tek bir tıkla listelenir.
- Discord Webhook Entegrasyonu: Siteden randevu veya talep gönderildiğinde, doğrudan belirlediğiniz Discord lojistik/onay kanalına şık bir embed mesaj (renkli kutu) olarak anında düşer.
- Arka Plan Yönetim Altyapısı: Sistem arkasında gelişmiş işlem loglama, filtreleme araçları ve tam veritabanı (MySQL) senkronizasyonu barındırmaktadır.
- %100 Mobil Uyumlu: Tamamen responsive, modern ve göz yormayan karanlık tema arayüzü.
Sunulan Paketler ve Seçenekler:
- Eko Paket (Temel Başlangıç): Hazır arayüzün logonuz ve renklerinizle güncellenmesi. Tek sayfa (Landing), randevu formu ve Discord Webhook bağlantısı. [Hız: 1 Gün]
- Standart Paket (Dinamik & Sorgulanabilir): Eko pakete ek olarak; aktif veritabanı bağlantısı, Plaka Geçmişi ve Servis Kaydı Sorgulama modüllerinin aktif edilmesi. [Hız: 2 Gün]
- Premium Paket (Özel Geliştirme): Tamamen sunucunuzun kurallarına ve script yapınıza özel sıfırdan backend/frontend geliştirmeleri ve tam teşekküllü admin paneli modülleri. [Hız: 3-5 Gün]
İletişim Bilgileri:
- Discord: berkayykoksal
- Veya forum üzerinden doğrudan DM gönderebilirsiniz.
Ekli dosyalar
-
Screenshot_1.png74.7 KB · Görüntüleme: 1 -
Screenshot_2.png119.1 KB · Görüntüleme: 1 -
Screenshot_3.png236.7 KB · Görüntüleme: 1 -
Screenshot_4.png83.5 KB · Görüntüleme: 1 -
Screenshot_5.png127.4 KB · Görüntüleme: 1 -
Screenshot_6.png225.9 KB · Görüntüleme: 2 -
Screenshot_7.png184.5 KB · Görüntüleme: 2 -
Screenshot_8.png149.2 KB · Görüntüleme: 2 -
Screenshot_9.png72.8 KB · Görüntüleme: 1 -
Screenshot_10.png29.2 KB · Görüntüleme: 1