Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Sakin ortam arayanlar için biraz Sohbet Temalı konu

Wopper

Üye
FT Kullanıcı
Öncelikle: Bu bir reklam değildir! Komple kendi düşüncem ve tecrübem ile yarattığım düşünce yapımı okuyacaksınız.
Bu konu bir çok konuya değinecek ve sonunda muhakkak bir kaç kişinin dikkatini çekecektir.

Yarattığımız bir proje olan ikizler (Willsonları) kurduğumuzdan beri çok dikkatli kararlar almaya çalıştık.
İkizler olarak uzun zamandır var olan sunucu arayışımızda bir çok sunucu eleyip en güvenilir ortamda oynamak için gerekli münakaşalar ve istişareler yaptık.
Bunun yanı sıra bir ekibi yönetmek değilde bir ekibin en olgun ortamda en güvende hissettiği ortamda oynatmaktı.
Bir karar bin kişiyi öldürebilir hiç bir zaman düşünce yapımız böyle olmadı. Yapılacak en büyük planlar bile her bir üye ile günlerce konuşulur ve kararlar verilir.

Özet: Önemsenmek.

Bir sunucuya girdiğin zaman fark edilen her ekip gibi bireysel olarakta aynı ilgiyi görmek istersin ama bu durum çok zordur.
Oynadığımız her sunucudan yola çıkarak ve aldığımız verdiğimiz değerleri ölçerek samimiyetini sevdiğim ve olgunlukla her konuya bakış açılarını sevdiğim bir ekip ile tanıştım.

Yazının ilerliyen dakikalarında bu konuya değineceğim.

Biz verdiğimiz ilgiyi çok memnuniyetle geri aldık ve ekibimiz tam gaz çalışmadan bunları başardık.
Çok büyük sunuculardada oynadık en azındada oynadık ama hiç bir zaman tecrübenin yarattığı bir ortamla tanışamamıştık.
Piyasada Uzun zamandır var olan lakin tekrardan ayaklanmak istiyen bir kuruluşun parçası olduk bu bizim için çok onur verici.

Sayılarımız henüz 20 Kişi olsada aldığımız zevk ve oyun kalitemiz paha biçilemez düzeyde idi.

Ekibiimize yeni yol arkadaşları arıyoruz lakin Bizimle birlikte sunucunun bel kemiği olmaktan çekinmeyecek insanlarıda arıyoruz gerektiği yerde elini taşın altına koymaktan çekinmeyen insanlardan bahsediyoruz.

Ve size garanti veriyorum hiç bir iyiliğin karşılıksız kalmadığı bir yerde olduğuma her gün daha emin oluyorum.

Discord Kullanıcı Adım: dearjesusforgiveme

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//