Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

s1nant adlı Tebex Satıcısı Dolandırıcılığı

Specter

Graphic Designer
FT Kullanıcı
Discord
specter1881
s1nant adlı satıcıdan Tebex üzerinden Warzone scripti ve haritasını aldım. Ürünü aldıktan yaklaşık 30 dakika sonra oyunun işleyişini bozan ciddi problemlerle karşılaştım ve kendisine yazdım.

Scriptte UI düzgün çalışmıyor. UI ancak birine vurunca ya da bir aksiyon yaptıktan sonra aktif oluyor. Bu bir özellik değil, eksik ve hatalı yapılmış bir sistem. UI’nin resource başlarken veya oyuncu oyuna girerken hazır olması gerekirken bu yapılmamış. FiveM ile az çok uğraşmış herkes bunun hata olduğunu bilir. Buna rağmen “hata değil” diyerek geçiştirdi.

Daha da kötüsü, envanterde olmayan bir silahın direkt oyuncunun eline gelmesi durumu var. Bu doğrudan anticheat açığıdır. Satıcı bunu benim anticheat ayarlarıma yükledi. Eğer ben bu ayarı anticheat üzerinden açarsam, bu mantıkla herkese inventory’sinde olmayan silahlar eline basılabilir. Bu durum anticheat’le çözülecek bir konu değil, scriptin server–client mantığının baştan hatalı kurulmuş olmasından kaynaklanıyor. Buna rağmen sorumluluğu kabul etmeyip konuyu tamamen bana yıkmaya çalıştı.

Sorunları net şekilde anlatmama rağmen ne düzeltme yaptı ne de iade kabul etti. Mesajlarıma da bakmadı. Parayla satılan bir üründe bu kadar bariz hatalar varken “iade yok” deyip geçiştirmek ve kullanıcıyı yok saymak profesyonel bir yaklaşım değil.

Tebex Türkiye’de satış yapan kişilerin bu şekilde davranmaması gerekir, böyle davranan satıcılar hem kullanıcıyı mağdur ediyor hem de platformun güvenilirliğine zarar veriyor.
İade ve çözüm beklemiyorum Tebex satıcılarının kim olduğunu görmeniz için paylaştım.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-02-12 150849.png
    Ekran görüntüsü 2026-02-12 150849.png
    132.2 KB · Görüntüleme: 26
  • Ekran görüntüsü 2026-02-12 150857.png
    Ekran görüntüsü 2026-02-12 150857.png
    32.4 KB · Görüntüleme: 24
  • Ekran görüntüsü 2026-02-12 150905.png
    Ekran görüntüsü 2026-02-12 150905.png
    87.5 KB · Görüntüleme: 23
  • Ekran görüntüsü 2026-02-12 150911.png
    Ekran görüntüsü 2026-02-12 150911.png
    102.2 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//