SARP ROLEPLAY | EKİP VE MÜLAKAT DUYURUSU
Herkese selam!
SARP Roleplay olarak uzun süredir üzerinde emek verdiğimiz sunucumuzun açılışına artık çok az kaldı. Bu süreçte, kaliteli ve düzenli bir roleplay ortamı oluşturabilmek adına ekip mülakatları ve tekli mülakat başvuruları aktif hale getirilmiştir.
Ekip Mülakatları Açık
Kendi ekibinizle birlikte şehrin bir parçası olmak istiyorsanız başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Legal oluşumlar
İllegal oluşumlar
Yeni hikâyeler ve özgün rol planları
Sunucumuzda rol kalitesini ön planda tutan, düzenli ve uzun soluklu oluşumlara destek verilecektir.
Tekli Mülakatlar Açık
Herhangi bir ekibe bağlı olmadan, yönetim tarafından gerçekleştirilecek bireysel mülakatlara katılarak şehirdeki yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz.
Kaliteli rol anlayışına sahip,
Topluluk kurallarına uyum sağlayabilecek,
Eğlenceli ve sürdürülebilir rol ortamına katkıda bulunabilecek Tüm oyuncuların başvurularını bekliyoruz.
SARP Roleplay'de Sizi Neler Bekliyor?
Güçlü ve gerçekçi rol ortamı
Dengeli legal & illegal sistemler
Aktif ve ilgili yönetim ekibi
Oyuncu odaklı gelişim süreci
Özgün hikâyeler ve unutulmaz deneyimler
SARP Roleplay'de amacımız yalnızca bir sunucu açmak değil; oyuncuların keyifle vakit geçireceği, kaliteli rollerin ön planda olduğu kalıcı bir topluluk oluşturmaktır.
Herkese selam!
SARP Roleplay olarak uzun süredir üzerinde emek verdiğimiz sunucumuzun açılışına artık çok az kaldı. Bu süreçte, kaliteli ve düzenli bir roleplay ortamı oluşturabilmek adına ekip mülakatları ve tekli mülakat başvuruları aktif hale getirilmiştir.
Ekip Mülakatları Açık
Kendi ekibinizle birlikte şehrin bir parçası olmak istiyorsanız başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Legal oluşumlar
İllegal oluşumlar
Yeni hikâyeler ve özgün rol planları
Sunucumuzda rol kalitesini ön planda tutan, düzenli ve uzun soluklu oluşumlara destek verilecektir.
Tekli Mülakatlar Açık
Herhangi bir ekibe bağlı olmadan, yönetim tarafından gerçekleştirilecek bireysel mülakatlara katılarak şehirdeki yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz.
Kaliteli rol anlayışına sahip,
Topluluk kurallarına uyum sağlayabilecek,
Eğlenceli ve sürdürülebilir rol ortamına katkıda bulunabilecek Tüm oyuncuların başvurularını bekliyoruz.
SARP Roleplay'de Sizi Neler Bekliyor?
Güçlü ve gerçekçi rol ortamı
Dengeli legal & illegal sistemler
Aktif ve ilgili yönetim ekibi
Oyuncu odaklı gelişim süreci
Özgün hikâyeler ve unutulmaz deneyimler
SARP Roleplay'de amacımız yalnızca bir sunucu açmak değil; oyuncuların keyifle vakit geçireceği, kaliteli rollerin ön planda olduğu kalıcı bir topluluk oluşturmaktır.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.