RoseV Roleplay
“Gerçekçilik burada başlar.”
Hakkımızda
Merhaba, ben Furkan.
Uzun emek ve tutku ile kurduğumuz RoseV, realizm ve hard social RP odaklı bir FiveM Roleplay sunucusudur. Amacımız; oyuncuların kendi hikâyelerini derin, gerçekçi ve duygusal bir şekilde yazabildiği; etkileşimlerin, çatışmaların ve dostlukların doğal aktığı bir şehir yaratmaktır.
RoseV, rolü sadece oynamak değil yaşamak isteyenler için tasarlanmış canlı bir dünyadır.
Şehrin Kalbi — Rose City
RoseV’de şehir bir organizmadır: sokaklar nefes alır, karakterler evrilir, ilişkiler gelişir.
Her mekan, sistem ve ayrıntı; role derinlik katmak ve oyuncunun içine girmesini sağlamak için dikkatle tasarlandı.
Öne Çıkan Özellikler
- Dinamik Ekonomi Sistemi
Gerçekçi fiyatlandırma, dengeli kazançlar ve oyuncu-odaklı ticaret akışı. Ne çok kolay, ne çok zor — sadece gerçekçi. - Gelişmiş Sosyal Alanlar
Kafeler, eğlence kulüpleri, sahil aktiviteleri ve topluluk merkezleriyle dolu yaşayan bir şehir atmosferi. - Legal & Illegal Sistemler
Gerçekçi operasyonlar, üretimler ve soygun mekanikleri — hem rol hem de aksiyon isteyenlere uygun içerik. - Optimize & Stabil Altyapı
FPS dostu, düşük gecikmeli, role zarar vermeyen script yapısı; sistemler birbirine entegre çalışır. - Karakter Odaklı Rol
Her karakterin bir geçmişi, hedefi ve yolu var — RoseV, bu kişisel hikâyeleri bir araya getirip besler.
Vizyonumuz
RoseV; realizmi, saygıyı ve kaliteli rolü esas alan bir topluluk kurmayı hedefler. Bizim için önemli olan çok oyuncu değil — doğru oyuncular. Deneyimli yönetim ekibimiz, uzun vadeli ve sürdürülebilir bir RP ortamı için özenle çalışmaktadır.
Alımlar & Duyurular
- Legal ekip alımları açık.
- Illegal ekip (crew) alımları açık.
- Yetkili / staff alımları açık.
Başvurular ve detaylı bilgi içinLinkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
🗓 Açılış Tarihi
Sunucu Açılışı: 14.11.2025
Hazırlık, tanıtım ve koordinasyon süreçleri için ilgili kanallara göz atmayı unutmayın.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
🗓 Açılış: 14.11.2025 •