- Discord
- lorite0
Merhaba arkadaşlar zamanında bende aviordan tasarım almıştım beni 1aya yakın tasarımların peşinden koşturtmuştu daha sonra telafi etti hatta beraber iş yaptık bana yetki felan verdi arkadaşlar bu şahıs arada sırada reklamı basıp siparişleri alıp milleti tasarımların peşinden aylarca koşturtuyor aşağıda kanıtları sunacağım eğer parasını ödediğiniz tasarımların peşinden aylarca koşmak ve ilgisizlik yanıt alamama sorunları istiyorsanız lütfen ona tasarım yaptırtın
ve dostlarım benim yetkim olduğu için tüm kanıtlarıyla bunu ortaya döküyorum artık ne yaparsa yapsın kimse bunun peşinden koşmasın benim bununla anlaşmaya vardıktan sonra buna bir sistem entegre ettik ve bana sunusunda yetki verdi ama sunucusuna bakmıyordum bayadır şimdi baktımda millete neler yapmış ibret olsun tasarım yaptırmasın ve arkadaşlar lütfen bunu herkeze yayınki bu iş bilmez iş yapmasın sen kimsinde insanları aylarca bekletiyorsun
BUNU DOSTLARINIZA YAYIN Kİ KİMSE BUNA İŞ YAPTIRTMASIN
Kanıtlar:
ve dostlarım benim yetkim olduğu için tüm kanıtlarıyla bunu ortaya döküyorum artık ne yaparsa yapsın kimse bunun peşinden koşmasın benim bununla anlaşmaya vardıktan sonra buna bir sistem entegre ettik ve bana sunusunda yetki verdi ama sunucusuna bakmıyordum bayadır şimdi baktımda millete neler yapmış ibret olsun tasarım yaptırmasın ve arkadaşlar lütfen bunu herkeze yayınki bu iş bilmez iş yapmasın sen kimsinde insanları aylarca bekletiyorsun
BUNU DOSTLARINIZA YAYIN Kİ KİMSE BUNA İŞ YAPTIRTMASIN
Kanıtlar:
Beyler bayanlar son sözümdür itimat etmeyin sizde kurban olmayın kişi dolandırıcı değildir fakat insanlarla resmen dalga geçiyor aylarca bir tasarım için bekletip insanların planlarını bozmak v.b huyudur
Son düzenleme: