Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

Rezalet Tasarımcı AVİOR iş yaptırtmayın

Lorite

Üye
FT Kullanıcı
Discord
lorite0
Merhaba arkadaşlar zamanında bende aviordan tasarım almıştım beni 1aya yakın tasarımların peşinden koşturtmuştu daha sonra telafi etti hatta beraber iş yaptık bana yetki felan verdi arkadaşlar bu şahıs arada sırada reklamı basıp siparişleri alıp milleti tasarımların peşinden aylarca koşturtuyor aşağıda kanıtları sunacağım eğer parasını ödediğiniz tasarımların peşinden aylarca koşmak ve ilgisizlik yanıt alamama sorunları istiyorsanız lütfen ona tasarım yaptırtın

ve dostlarım benim yetkim olduğu için tüm kanıtlarıyla bunu ortaya döküyorum artık ne yaparsa yapsın kimse bunun peşinden koşmasın benim bununla anlaşmaya vardıktan sonra buna bir sistem entegre ettik ve bana sunusunda yetki verdi ama sunucusuna bakmıyordum bayadır şimdi baktımda millete neler yapmış ibret olsun tasarım yaptırmasın ve arkadaşlar lütfen bunu herkeze yayınki bu iş bilmez iş yapmasın sen kimsinde insanları aylarca bekletiyorsun

BUNU DOSTLARINIZA YAYIN Kİ KİMSE BUNA İŞ YAPTIRTMASIN

Kanıtlar:

1767542265399.png 1767542314181.png 1767542366197.png 1767542413366.png 1767542464263.png 1767542517604.png 1767542615904.png 1767542708496.png

Beyler bayanlar son sözümdür itimat etmeyin sizde kurban olmayın kişi dolandırıcı değildir fakat insanlarla resmen dalga geçiyor aylarca bir tasarım için bekletip insanların planlarını bozmak v.b huyudur

DF
Son düzenleme:
avior dolandırıdırıcıdır bizzat kardeşim sslerim var proje tam verilmedi.

DF
lütfen sende ekle ben birkaç adet ticketi ekledim zaten her türlü platformda onu rezil edeceğim zaten iş yapmasın birdaha
discordumda telefonunda vs gerekirse telefon numarası da var, lazımsa, sesli konuştuk öyle yaparız böyle yaparız yok o böyle yok şu şöyle insanları kötüledi kötüledi tasarımı yine teslim zamanından çoook sonra aldım kaldı ki tam alamadım anlattığını vermedi dolandırdı işte ya paranın karşılığını tam alamadım
çok ss var atsam da birşey değişmiyecek ki enayi adamlar gidip dolandırılacak yine bakmayacak ki

DF
discordumda telefonunda vs gerekirse telefon numarası da var, lazımsa, sesli konuştuk öyle yaparız böyle yaparız yok o böyle yok şu şöyle insanları kötüledi kötüledi tasarımı yine teslim zamanından çoook sonra aldım kaldı ki tam alamadım anlattığını vermedi dolandırdı işte ya paranın karşılığını tam alamadım
çok ss var atsam da birşey değişmiyecek ki enayi adamlar gidip dolandırılacak yine bakmayacak ki
dost işte amaç şu bende zamanında buna tasarım yaptırttım böyle birisi olduğunu bilmiyordum mesela bana zehir etti bu konyu görenler salak değilse itimat etmez

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//