Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

[RELEASE/PAYLASIM] esx_policejob - İlk Yardım Yapabilme Özelliğiyle

gechkoo

Üye
FT Kullanıcı
Polislerin de doktor olmadan yaralı bir kimseye F6 menüsü ile yardım edebilmesi için gerekli testler ve çalışmalardan sonra sizlere ücretsiz olarak sunmak istiyorum.

Link : - MafiaVehicles data (GEREKLİ) : Bu HeidiSQL datasını HeidiSQL Database'nize kurmanız gerekmektedir.

Orjinal link : (ElPumpo) - Fivem Forum

NOT: esx_policejob olduğu için ve tam bir dosya olduğu için [config] dosyasından garajlarınızı, markerlerinizin kordinatlarını vs. değiştirmeyi unutmayınız :)

NOT2: Bu script kesinlikle paylaşılamaz/satılamaz ve içinde COPYRIGHT(lisans) mevcuttur.

Bir sorusu veya script yardımı için DISCORD ID : Gechkoo#8714

İyi Roleplayler dilerim.

DF

Ekli dosyalar

• GECHKOOPOLICIA.png
    GECHKOOPOLICIA.png
    152.4 KB · Görüntüleme: 561
Son düzenleme:
eline sağlık yararlı paylaşım fakat bütün dosyayı atmak yerine gerekli editlemeleri söylesen daha yararlı olabilirdi, şuan kullandığım policejob da çok fazla editlediğim şey olduğu için sıkıntı oluyor :(

DF
eline sağlık yararlı paylaşım fakat bütün dosyayı atmak yerine gerekli editlemeleri söylesen daha yararlı olabilirdi, şuan kullandığım policejob da çok fazla editlediğim şey olduğu için sıkıntı oluyor :(
Sadece client.lua , server.lua , lang-en dosyasını değiştirebilirsin.Yapamazsan yardımcı olabilirim.

DF
Keşke sende github kullansan. Yararlı paylaşım ama bence polisler bu işi yapmamalı. İlk yardım eğitimi alan kişilere bir item-belge vererek o belgeye sahip olanlar bunu yapabilse daha mantıklı olur. Bunun scripti vardı bi ara paylaşırım :)

DF
Keşke sende github kullansan. Yararlı paylaşım ama bence polisler bu işi yapmamalı. İlk yardım eğitimi alan kişilere bir item-belge vererek o belgeye sahip olanlar bunu yapabilse daha mantıklı olur. Bunun scripti vardı bi ara paylaşırım :)
Aynı script bende de var yaptım fakat bu daha kolay be :) Bazen kolaya kaçmak iyidir polise lisans verme rolu yapılabilir.

DF
Kullanışlı , paylaşım için teşekkürler

DF
Yararlı bir paylaşım ancak polisler pek memnun kalmayacak bundan :) Karakola rev için gelenler olacak bundan ötürü RP dışına çıkmalar vs. muhtemel.

DF
hocam polis garajından araç satın alıyorum fakat galeriye gelmiyor araç satın aldığım da consol'da mafia_vehicles tablosu yok falan diyor bu hatanın çözümü nedir ?
Polislerin de doktor olmadan yaralı bir kimseye F6 menüsü ile yardım edebilmesi için gerekli testler ve çalışmalardan sonra sizlere ücretsiz olarak sunmak istiyorum.

Link :

Orjinal link : (ElPumpo) - Fivem Forum

NOT: esx_policejob olduğu için ve tam bir dosya olduğu için [config] dosyasından garajlarınızı, markerlerinizin kordinatlarını vs. değiştirmeyi unutmayınız :)

NOT2: Bu script kesinlikle paylaşılamaz/satılamaz ve içinde COPYRIGHT(lisans) mevcuttur.

Bir sorusu veya script yardımı için DISCORD ID : 「OWL」Gechkoo </>#8714

İyi Roleplayler dilerim.

DF
Bence hem kullanışlı olur, hem de rp'yi geliştirir.Polise zaten gerçek hayatta da ilk yardım eğitimi veriliyor diye biliyorum.Ellerine sağlık.

DF
F6 menünü biraz daha geliştirmek istiyorsan yardımcı olabilirim. Belge yönet kısmı lisans verip almak içinse çok bi farkı yok hapishane ve criminalrecord var

DF

Ekli dosyalar

• bum.PNG
    bum.PNG
    17.6 KB · Görüntüleme: 51
F6 menünü biraz daha geliştirmek istiyorsan yardımcı olabilirim. Belge yönet kısmı lisans verip almak içinse çok bi farkı yok hapishane ve criminalrecord var
hocam f6 menünüzü çok beğendim de policejobu paylaşma şansınız var mı rica etsem

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//