Merhaba arkadaşlar ben Eren.
Uzun zamandır ile birlikte üstünde çalıştığımız paketi satışa çıkarmaya karar verdim.
Paketteki envanterdeki bugları teker teker fixledik. Dupe yapmayı engelledik. Paketteki çoğu şey fix olup sizin düzenlemenize göre uyarlanmıştır. Paket satışından sonra 1 hafta boyunca paket ile ilgiili her türlü destek talebinde bulunabilirsiniz. Paket piyasadaki en güncel sistemlerle uyarlanarak yapılmıştır. İletişim ver herhangi bir soru için Bybey#7055 discord üzerinden ulaşabilirsiniz.Hayırlı akşamlar dilerim. İyi forumlar
ENVANTER
TELEFON
HUD
Check In
Galeri
MOTEL
LEGAL MESLEKLER
-Kargoculuk
-Pizza teslimatı
-Maden
-Balıkçılık
-Taxicilik
-Mercan Toplama
-Hotdog
POLİS SİSTEMLERİ
/SV /SVHELP /İmpound /livery/gsr /scam /tint gibi bir çok komut mevcut.
Cephanelik ayarlı.
Depo ayarlı
State Sheriff Police K9 unit liveryleri ayarlandı.
MDT eklendi.
EMSLER içinde /sv /impound /svhelp gibi komutlar eklenip depoları giyinme odaları eklenmiştir
Ölüm Animasyonu
Stash House sistemi ve uyuşturucu
MARKET Soygunu
Yazar Kasa Soygunu
Vezne Soygunu
Banka Aracı Soygunu
Karakter Seçme Ekranı
Clothing
Uzun zamandır ile birlikte üstünde çalıştığımız paketi satışa çıkarmaya karar verdim.
Paketteki envanterdeki bugları teker teker fixledik. Dupe yapmayı engelledik. Paketteki çoğu şey fix olup sizin düzenlemenize göre uyarlanmıştır. Paket satışından sonra 1 hafta boyunca paket ile ilgiili her türlü destek talebinde bulunabilirsiniz. Paket piyasadaki en güncel sistemlerle uyarlanarak yapılmıştır. İletişim ver herhangi bir soru için Bybey#7055 discord üzerinden ulaşabilirsiniz.Hayırlı akşamlar dilerim. İyi forumlar
ENVANTER

TELEFON

HUD

Check In

Galeri

MOTEL

LEGAL MESLEKLER
-Kargoculuk
-Pizza teslimatı
-Maden
-Balıkçılık
-Taxicilik
-Mercan Toplama
-Hotdog

POLİS SİSTEMLERİ
/SV /SVHELP /İmpound /livery/gsr /scam /tint gibi bir çok komut mevcut.
Cephanelik ayarlı.
Depo ayarlı
State Sheriff Police K9 unit liveryleri ayarlandı.
MDT eklendi.

EMSLER içinde /sv /impound /svhelp gibi komutlar eklenip depoları giyinme odaları eklenmiştir
Ölüm Animasyonu
Stash House sistemi ve uyuşturucu

MARKET Soygunu

Yazar Kasa Soygunu

Vezne Soygunu
Banka Aracı Soygunu

Karakter Seçme Ekranı

Clothing