Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF
DF DF

İnsanların emeklerine dil uzatmayalım herkes nasibini kazansın diyoruz ama sizin gibi işgüzarlar oldukça biz de size benzemeye mahkumuz bu gece sadece bunu anladım veee forum kuralları adı altında moderatör de dahil konumla taş.ak geçip buna eleştiri bu yaa bunda birsey yok diye savunup baltalama diye adlandırmıyorsa biz de bu saatten sonra nasip neyse o demeyelim strateji kuralım eleştirelim hizmet konularını amaaa hadi onlara da eleştiri demeyin de bir görelim bakalım bu kadar adaletten bahseden herifler ne kadar samimiymiş sözlerinde. Tebrikler hepinize konuya farklı renk ve desenlerde sıçıp leş gibi kokuttunuz ❤️

DF
iyi ki mesajımı
Sizin gibi full fix deyip bol hatalı özel soslu paketleri kakalamıyoruz biz gerekirse her görmek isteyene tek tek 4 saat 5 saat de olsa canlı detaylı tanıtım yapıyoruz. Hepinizin satışı durdu diye dmi bu kuyruk acılarınız saldırılarınız? Konuyu boostlamaya devam edin, minnettarım size 🙏 😅
bu konuyu görmeden atmışım

yoksa kendimi banlatırmışım cevabını yazıncaya

kol gibi mesajımı yazdım çekildim gazımı attım şimdi buna ancak şunu diyebilirim

"sensin kanka aaynn"

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//