Merhaba, FivemTurk 2025 Temel Paket (16.04.2025) Paketi detaylı güvenlik taramasından geçirdim ve ciddi sorunlar tespit ettim:
1. Canlı Discord Webhook (Veri Sızdırma)five-illegal/shared/config.lua satır 17'de sizin Discord sunucunuza ait canlı bir webhook URL'si hardcoded olarak bırakılmış. Bu webhook üzerinden sunucumdaki her oyuncunun adı, citizen ID'si, koordinatları, yaptığı işlemler ve kick bilgileri sizin Discord kanalınıza gönderiliyor. Bu, kullanıcı verilerinin izinsiz olarak üçüncü tarafa aktarılması anlamına gelir.
2. Sizin API Anahtarlarınız Pakettespy-bodycam/server/upload_config.lua içinde sizin Fivemerr API token'ınız, bub-mdt/config.lua içinde sizin Fivemanage API key'iniz bırakılmış. Bodycam kayıtları ve MDT görselleri sizin hesaplarınıza yükleniyor.
3. Para Exploit'i (cdn-fuel)cdn-fuel/server/fuel_sv.lua satır 12'de cdn-fuel:server

hone:givebackmoney eventi client'tan gelen miktarı hiçbir kontrol yapmadan oyuncuya ekliyor. Herhangi bir cheater sınırsız para basabilir.
4. Yetkisiz Banka Soygunu (real-bank)real-bank/server/main.lua satır 597'de real-bank:WithdrawHackedAccount eventi herhangi bir yetki kontrolü yapmadan, sadece IBAN ile başka oyuncuların hesabından para çekmeye izin veriyor.
5. SQL Injection Açıkları (real-bank & real-vehicleshop)Tüm SQL sorguları string concatenation ile yazılmış, parameterized query kullanılmamış. Veritabanı manipülasyonuna açık.
Bu sorunların farkında olup olmadığınızı ve düzeltme planınız olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Özellikle webhook konusu, kullanıcı güvenini ciddi şekilde zedeleyecek bir durum.