SUNUCUNUZU ZİRVEYE TAŞIYIN: QB, QBCORE & ESX ÖZEL SCRIPT HİZMETLERİ!
WNT SHOP OLARAK BURADAYIZ !!
Değerli FiveM Topluluğu ve Sunucu Sahipleri,
Sunucunuzun oyuncu kaybetmesinden, optimizasyon (resmon) sorunlarından, birbirinin kopyası hazır paketlerden veya en önemlisi parayı alıp ortadan kaybolan yazılımcılardan sıkılmadınız mı? Sunucunuzun kalitesini artırmak isterken paranızın ve zamanınızın boşa gitmesine artık bir son veriyoruz!
Ben ve sektörde kendini kanıtlamış uzman yazılımcı kadromuzla birlikte; QB, QBCore ve ESX altyapılarının tamamıyla %100 uyumlu, tamamen sunucunuza özel script projeleri geliştiriyoruz.

Bizim Rolümüz Nedir? Ben sizin profesyonel proje yöneticiniz ve aracınızım. İsteklerinizi teknik dile dökerek ekibime aktarıyor, bütçenizi güvence altında tutuyor ve proje teslim edilene kadar paranızın havuzda güvenle kalmasını sağlıyorum. Yani karşınızda muhatap bulamama şansınız sıfır!
--------------------------------------------------
NEDEN BİZİMLE ÇALIŞMALISINIZ? (TEKNİK STANDARTLARIMIZ)
Piyasadaki "yaptım oldu" mantığıyla yazılmış, sunucuyu yoran scriptleri bir kenara bırakın. Projelerimizin tamamını en ince ayrıntısına kadar detaylı, temiz ve tamamen anlaşılır bir mimariyle tasarlıyoruz.

Gelişmiş Cogs & Detaylı Config Altyapısı: Geliştirdiğimiz her sistemde modüler cogs altyapısı ve son derece detaylı config (ayar) dosyaları kullanıyoruz. Yazılımcıya ihtiyaç duymadan scriptin her fonksiyonunu, koordinatını, textini veya ödül havuzunu tek bir dosyadan kendiniz değiştirebilirsiniz; her şeyi ayrıntılı ve anlaşılır şekilde tasarlıyoruz.

Tam Framework Uyumluluğu: İster QB-Core kullanın, ister klasik QB, ister en güncel ESX sürümünü... Scriptlerimiz tüm altyapılara entegre ve sorunsuz çalışacak şekilde kodlanır.

Ultra Optimize & Resmon Dostu: Döngüleri (loop) yormayan, sunucu işlemcisini sömürmeyen, sıfır sızıntı (leak) garantili temiz kod blokları teslim ediyoruz.

Modern ve Özgün UI/UX: Oyuncularınızın içini karartan eski arayüzler yerine, sunucunuza prestij katacak modern, dinamik ve kullanıcı dostu arayüzler (UI) tasarlıyoruz.
GÜVENLİ VE ŞEFFAF PROJE SÜRECİ
Paranızı ve vaktinizi asla riske atmıyoruz. Sürecimiz tamamen hakkınızı korumak üzerine kuruludur:

Detaylı Analiz: İstekleriniz dinlenir, tüm detaylar listelenir. Sonradan sürpriz ek ücretler çıkarılmaz.

Adil Fiyatlandırma: Projenin büyüklüğüne göre en mantıklı teklif sunulur. Paranızı hak eden bir hizmet alırsınız.

Canlı Raporlama: Geliştirme sürecinde ben size düzenli durum raporu sunarım. İşin ne durumda olduğunu anlık bilirsiniz.

QA & Stres Testi: Script teslim edilmeden önce test sunucumuzda denenir. Hatalı, buglu ürün asla teslim almazsınız.
HAYALİNİZDEKİ PROJEYİ BAŞLATALIM!
Aklınızdaki fikri gerçeğe dönüştürmek, fiyat teklifi almak veya portfolyomuzu incelemek için bize 7/24 ulaşabilirsiniz. Oyuncularınıza benzersiz bir deneyim sunmak için doğru adrestesiniz.
Discord Sunucumuz: [
]
Kişisel Discord İletişim: schawed